KOLTUK GİTTİ HİZMET BİTTİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KOLTUK GİTTİ HİZMET BİTTİ!


 

Mersin’de 16 Ocak’ta yaşanan fırtına afetinin ardından zarar gören Atatürk Parkı kaderine terk edildi. Sahile yürüyüşe gelen vatandaşlar parkın ortasındaki yarıklardan geçmek zorunda kaldı.

SONER AYDIN

Mersin’de 16 Ocak günü akşam saatlerinde başlayan ve gece boyu süren yaşanan sağanak yağış ve hızı saatte 105 kilometreyi bulan fırtına afetinin ardından Atatürk Parkı kaya parçaları ile dolmuş, parke taşları yerinden sökülmüştü. Afetin üzerinden 3 ay geçmesine rağmen parkın içinde oluşan yarıklar hala kapatılmadı. Fırtına nedeniyle yerinden sökülen ve bir kısmı denizin içine düşen elektrik direkleri ise öylece sabitlenip bırakıldı. Birçoğu çalışmayan aydınlatma direklerinden sarkan elektrik telleri ise faciaya davetiye çıkartıyor.

PARK KADERİNE TEK EDİLDİ
Hafta sonu güneşli havanın tadını çıkartmak için parka gelen vatandaşlar gördüğü manzara sonrası belediyeye tepki gösterdi. Güvenlik önleminin zayıf olduğu parkta vatandaşlar büyük oyukların, kayaların arasından yürümeye çalıştı. Adnan Menderes Bulvarı’ndaki hasarı büyük ölçüde gideren Büyükşehir Belediyesine vatandaşlardan tepki geldi. Parkın 3 aydır bu halde olduğunu, yenileme çalışmalarına yeteri kadar önem verilmediğini savunan vatandaşlar Büyükşehir Belediyesini göreve davet etti. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA