HDP’DEN COŞKULU SEÇİM BÜROSU AÇILIŞI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HDP’DEN COŞKULU SEÇİM BÜROSU AÇILIŞI


 

Akdeniz İlçesi’nde halk buluşmasına katılan HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, “Halkımız kayyumların biletlerini kesmiş. Bugün de görüyoruz ki; Akdeniz’de de kayyumun bileti çoktan kesilmiş. Heyecanınız, coşkunuz 31 Mart zaferimizin görüntüsüdür” dedi.

 Haber Merkezi

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Pervin Buldan’ın katılımıyla Mersin’in Akdeniz İlçesi’ne bağlı Şevket Sümer Mahallesi’nde halk buluşması düzenlendi. Binlerce yurttaşın katıldığı etkinlikte, seçim irtibat bürosu açıldı.

Konuşmasına anneleri, gençleri ve emekçileri selamlayarak başlayan Eşbaşkan Adayı Reşat Aşan, “Seçim sürecindeki atmosferin hepiniz farkındasınız. Renkleri, dilleri, kimlikleri ayrıştıran bir zihniyetle karşı karşıyayız. ‘Hepiniz sandıktan çıkana saygı duyacaksanız’ diyenler belediyelerimize kayyum atadı. Bizler kayyumlu belediyelerimizi geri alarak halka teslim edeceğiz. Akdeniz’i alacağız, halka teslim edeceğiz. Bizler kazanacağız, bizler yöneteceğiz. Belediyeleri karakollara çevirmişler, Biz aldığımızda insanlar o belediyeye sevgi koridordan geçecek” diye konuştu.
 
“AKDENİZ’DE KAYYUMUN BİLETİ ÇOKTAN KESİLMİŞ” 
Son olarak konuşan HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, “Mersin çok renkliliğin olduğu ender kentlerden biridir. Burada yaşayan her türlü inanç ve kimlikle bir arada yaşamanın en güzel güzel örneğini veren kentimizdir. Bunu bölmelerine asla izin vermeyeceğiz. Buradan tek ses siyasetlerine hakim kılmalarına asla izin vermeyeceğiz. 31 Mart bunun göstergesi olacaktır. Sizlerin oylarıyla seçilen Fazıl Türk ve Yüksel Mutlu’nun bayrağını bugün adaylarımız taşıyacaktır. Bundan hiç şüpheniz olmasın, Onlar sizin iradenize kayyum atadılar. Onlar zannettiler ki; Fazıl ile Yüksel’i buradan alırsak, HDP belediyeyi alamaz. Onlar zannettiler ki Aleddin başkanımızı veto ederken seçimde başarımızı kıracaklar. Onlar bilsinler ki; binlerce Fazıl, binlerce Yüksel, binlerce Aleddin arkadaşımız var. Halkımız kayyumların biletlerini kesmiş. Bugün de görüyoruz ki; Akdeniz’de de kayyumun bileti çoktan kesilmiş. Heyecanınız, coşkunuz 31 Mart zaferimizin görüntüsüdür” dedi.

Belediyelerine atanan kayyumları 31 Mart’ta Saray’a göndereceklerini söyleyen Buldan, kayyumların artık vakitlerinin daraldığını bundan böyle belediyelerine kayyum atamaya kimsenin cesaret edemeyeceğini ve buna asla izin vermeyeceklerini söyledi. Buldan, “31 Mart kayyumlara verecek ders tarihi olacak. Akdeniz’e güveniyorum. Büyükşehirlerde aday çıkarmadık. Güç birliği için, demokratik güç birliğinin adayına oylarınız vermenizi istiyorum. Siz kim olduğunu biliyorsunuz. AKP’ye cevap vermenin zamanı geldi” diye belirtti.
Yapılan konuşmaların ardından alkış ve sloganlarla büro açılışı yapıldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA