“VATANDAŞ BİZE HESAP SORABİLECEK” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“VATANDAŞ BİZE HESAP SORABİLECEK”


 

Sorgulanabilir, şeffaf bir belediye olacakları sözünü veren Cumhur İttifakı MHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan; “Vatandaş gelip bize hesap sorabilecek. Millet hesap sormazsa bu devran böyle sürüp gider” diye konuştu.

Haber Merkezi

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mezitli Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan yaklaşan yerel seçimler öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Demokrasiye inanların kendinden önce karşısındaki bireyin mutlu olması için çaba sarf ettiğine dikkat çeken Soydan, “Bu yüzden biz ‘en büyük vaadimiz sevgimiz’ diyerek yola çıktık. Ancak Mezitli’de vatandaşlara bir dokunup bin ah işitiyoruz. İnsanlar mutsuz; insanlar konuşmak, dert paylaşmak, huzurla yaşamak istiyor. İnsanlar gülmek istiyor; hizmet istiyor. Ben Mezitli’deki hemşerilerimin taktir duygusuna yürekten inanıyorum. Vatandaşımız çalışkan, işinin ehli ve kentini hakkıyla yönetecek insanları tercih edecektir. Buna şüphe yok! Çaldığımız her kapıda, tuttuğumuz her elde gönülden sevgiyle karşılanıyoruz. En büyük motivasyonumuz insanların şahsıma olan inancıdır. Bununla da gurur duyuyorum. Çünkü biz mazeret değil, proje üretiyoruz” ifadelerini kullandı.

“MERSİN’İN MARKASI MEZİTLİ OLACAK”

Mezitli’de turizm adına önemli adımlar atacaklarına da vurgu yapan Soydan, “Sahil şeridimiz Türkiye’nin nadir bulunan yerlerindendir. Ancak bunu işleyebilmek, vatandaşa sunabilmek önemli. Artık Mersin’e gelen insanların uğrak noktası Mezitli olacak. Kentimizi kültürle, sanatla, doğayla buluşturacağız. Mezitli’de yapılacak o kadar çok iş, daha önce vatandaşımıza dokunulmamış o kadar çok fikir var ki; kendimi bu anlamda şanslı hissediyorum. Muhteşem projelerle geliyoruz. Tertemiz bir sayfa açıp huzurun, mutluluğun resmini hemşerilerimizle hep birlikte çizeceğiz. Vatandaşımızın yaşam kalitesi yükselecek; güçlü bir kent olacağız. Emin olun; önümüzdeki yıllarda Mersin’in markası Mezitli olacak” dedi.

“ÜRETECEĞİZ, PAYLAŞACAĞIZ, BİRLİKTE KAZANACAĞIZ”

Mevcut yönetim ya da daha önceki yönetimler hakkında şu anda konuşmayı tercih etmediğini dile getiren Soydan, “Mevlana’nın da dediği gibi ‘Dünle beraber gitti cancağzım, ne kadar söz varsa düne ait; şimdi yeni şeyler söylemek lazım.’ Biz en yeniyi, en güzeli, en doğruyu söyleyeceğiz. Eskiyle oyalanacak, kaybedecek vaktimiz yok. Üretmemiz lazım. Üreteceğiz, paylaşacağız, birlikte kazanacağız! Üretmeyen kimse, Mezitli Belediyesi’nde söz sahibi olamayacak. Vatandaşımız da çalışanımız da herkes üretmek zorunda kalacak. Sebze üreteceğiz. Meyve üreteceğiz. Hiçbir şey yapamıyorsak fikir üreteceğiz. Vatandaş belediyeye gelip fikir sunabilecek. Ortak müşterekte buluşacağız. Yeri gelecek bize dur demesini bilecek. Bizi yönlendirecek; sorgulayacak. Sorgulanabilir, şeffaf bir belediye olacağız. Mezitli’deki vatandaşım bana 7 gün 24 saat ulaşabilecek. Telefonum her daim açık olacak. Kapalı kapılar ardında, halka tepeden bakan olmayacağız. Milletin içinde, kibire rağmen Mezitli’yi yöneteceğiz. Vatandaş gelip bize hesap sorabilecek. Millet hesap sormazsa bu devran böyle sürüp gider. Kötüye, ranta, çıkara karşı vicdanlı olan herkes bu belediyede söz sahibi olacak. Cumhuriyete, Atatürk’ün ilke, inkılap ve hedeflerine, doğaya, insana ve bilime değer veren herkesle beraber emin adımlarla Mezitli’ye hak ettiği değeri vereceğiz” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA