BAŞKANLAR MECLİSİN YOLUNU UNUTTU! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAŞKANLAR MECLİSİN YOLUNU UNUTTU!


 

Kent adına önemli kararların alındığı Büyükşehir Belediye Meclisinin Şubat ayı toplantısına aralarında Başkan Kocamaz’ın da olduğu 10 belediye başkanı katılmadı.

SONER AYDIN

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat Ayı Toplantısı’nın 1. Birleşimi Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Kerim Tufan başkanlığında gerçekleştirildi. Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen toplantıda idare tekliflerine ait 17, komisyon raporlarına ait 11 ve günden dışı 2 madde olmak üzere toplam 30 madde görüşüldü.
Kent adına önemli kararların alındığı, belediye meclisi adeta boş kaldı. 31 Mart seçimlerine 50 günden az bir zaman kalması nedeniyle çalışmalarını sıklaştıran belediye başkanları açılış ve ziyaretler nedeniyle meclise gelmedi. Özellikle MHP’li belediye başkanlarının birçoğu neredeyse meclisin yolunu unuttu. Cumhur İttifakı’nın Büyükşehir başkan adayı Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Tarsus Belediye Şevket Can, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tolu neredeyse son 2 aydır hiçbir meclis toplantısına katılmazken, yine Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe ve Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı meclis toplantısına katılmadı. 

SADECE 4 BELEDİYE BAŞKANI KATILDI
Yine birçok meclis üyesinin katılmadığı meclis toplantısında salt çoğunluk sağlanırken, toplantıya Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, Akdeniz Belediyesine kayyum olarak atanan Kaymakam Başkanı Muhittin Pamuk, Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı ve Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut katıldı.
İdareden gelen konularda ulusal ve uluslararası spor hizmet ve faaliyetlerinde üstün başarı gösteren veya derece alan ve Mersin Büyükşehir Belediye sınırları dâhilinde ikamet eden sporcu ve antrenörlere ödül verilmesi ile ilgili teklif ilgili komisyonlara havale edildi.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları ve Sinema Şube Müdürlüğü oyuncularının, 12-19 Mayıs 2019 tarihleri arasında Tataristan Cumhuriyeti Devlet Özerk Kültür Kurumu Buinsk Devlet Drama Tiyatrosu tarafından düzenlenen 3. Uluslararası ‘Buinsk: Diyalog Alanı’ Halk Tiyatrosu Festivali’ne ‘Düğün Ya Da Davul’ adlı yetişkin oyunu ile gitmesi ile ilgili karar ilgili komisyonlara havale edildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA