BOCCEDE ŞAMPİYON MERSİN ALSANCAK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BOCCEDE ŞAMPİYON MERSİN ALSANCAK


 

Türkiye Bocce Bowling Dart Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Bocce 3. Lig müsabakaları 28-30 Ocak 2019 tarihleri arasında Mersin’de yapıldı. 24 takımın mücadele ettiği müsabakalarda ilk 6’ya giren takımlar 2. lige yükseldi.

Mersin Toroslar Bocce Tesisinde düzenlenen ve üç gün süren müsabakalara 24 takımdan 130 sporcu katıldı. Müsabakalarda, takımlar arasında Raffa müsabakaları 5 tur oynanırken, Volo ve Petank ise 2 tur üzerinden oynandı. İkinci lige yükselmek için mücadele eden takımların çekişmeli geçen müsabakalarının ardından ilk 6 sırada yer alan takımlar ikinci ligde mücadele etme hakkı elde ettiler. 

Müsabakalarda şampiyonluğu Mersin Alsancak Spor Kulübü göğüslerken, Mersin Yıldırımlar Gençlik ve Spor Kulübü ikinci, Mersin Tevfik Sırrı Gür Anadolu Lisesi Spor Kulübü üçüncü oldu. İlk 6’ya girerek ikinci lige yükselme başarısı gösteren diğer takımlardan Aydın Büyükşehir Belediyespor dördüncü, Bingöl Ay Spor Kulübü Derneği beşinci ve Mersin Toroslar Halkkent Spor altıncı oldu. 
3. Lig müsabakaları sonunda ilk altıya girerek önümüzdeki sezon 2. Lig'de mücadele etme hakkı elde eden 4 Mersin takımı, özellikle Akdeniz Oyunlarından sonra Mersin Bocce branşında kısa sürede milli takımlara önemli sporcular, 1. ve 2. Lig gibi önemli liglere takımlar kazandırarak büyük bir başarı grafiği çizdi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA