ANTMEN: “SİLİFKE’Yİ YENİDEN KAZANMALIYIZ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ANTMEN: “SİLİFKE’Yİ YENİDEN KAZANMALIYIZ”


 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Av. Alpay Antmen, CHP İlçe Başkanlığını ziyaret ederek partililerle bir araya geldi.

Partiden yapılan açıklamaya göre Milletvekili Antmen’in ziyaretinde, İlçe Başkanı Cemil Sungur, Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Dr. Mustafa Turgut, Kadın Kolları Başkanı Şerife Yörükçü, Gençlik Kolları Başkanı Gülşah Genç ile partililer hazır bulundu.

“ÜLKE OLARAK ZOR GÜNLER GEÇİRİYORUZ, BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE OLMALIYIZ”
CHP İlçe Başkanı Cemil Sungur’dan parti çalışmaları, ilçenin sorun ve sıkıntıları hakkında bilgiler alan Antmen, yaklaşan yerel seçimlerde CHP’nin Silifke’de yeniden kazanması için birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak, belediye seçimlerinin kazanılması gerektiğini belirtti. Antmen, “Hepimizin arzusu, ülkemizin her yerinde mutluluk, barış ve iş olması. Silifke’de Cumhuriyet Halk Partili ve sosyal demokrat bir belediyede olmak bizler için onur vericidir. Partililerimizin ve Silifke halkımızın takdiriyle Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Turgut’un burada yeniden aday gösterilmesi ve yeniden kazanması için herkesin elini taşın altına koyması gerekmektedir. İnşallah diğer aday adayı arkadaşlarımızın da katkısı, birliği ve beraberliğiyle el ele vererek Silifke’yi CHP’nin kalesi haline getireceğiz. Ama ülke olarak zor günlerden geçiyoruz. Gerçekten de her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Daha fazla barış diyoruz, daha fazla özgürlük ve demokrasi diyoruz.” dedi.
Partililerin taleplerini, sıkıntılarını dinleyerek tek tek not aldıran Mersin Milletvekili Alpay Antmen, Emekliler Derneği Silifke Şubesi yönetimini ve Esnaf Odası Başkanı Uçal Mavili’yi ziyaret ederek, şunları ifade etti; “Önce Türkiye anlayışıyla halkın mutluluğu, refahı ve huzuru için en iyi şekilde çalışacağız. Türkiye’nin kurucu partisi olan CHP’nin her milletvekili daha önce olduğu gibi büyük bir sorumluluk bilinciyle görev yapmaktadır. Daha yaşanabilir bir Silifke ve Türkiye için canla başla, gece-gündüz demeden, milletvekillerimizle, il ve ilçe örgütlerimizle, kadın ve gençlik kollarımızla birlikte çalışacağız" dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA