‘ZUMBA’ KURSU İLGİYLE DEVAM EDİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

‘ZUMBA’ KURSU İLGİYLE DEVAM EDİYOR


 

Kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlere verdiği desteği hız kesmeden sürdüren Silifke Belediyesi, son yıllarda popülerliğini arttıran ve müzikle sporun vücut bulduğu bir fitness programı olan Zumba kursunu sürdürüyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, tüm vatandaşları sağlıklı bir yaşam geçirmeleri ve sosyalleşmeleri için bu tarz kurslar açmaya devam edeceklerini söyledi.  Kayıt aşamasında bile yoğun ilgi gören sporla müziğin birleşmesiyle daha da eğlenceli hale gelen zumba kursu ile kursiyerler hem dans edecek, hem de eğlenerek zinde kalacaklarını vurgulayan Başkan Turgut, “Emeği geçen ve katkı sunan eğitmenlerimiz ile kursiyerlerimize teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” diye konuştu.

Zumba kursunun devam etmesinden son derece mutlu olduğunu ifade eden ev hanımı Emine Özdoğan, “İnsanların bir araya geldiği çok güzel bir etkinlik oldu. Bu spor sayesinde dans etmek, egzersiz yapmak ve yeni arkadaşlar edinmek bizler için güzel bir fırsat. Vatandaşlarımızın ilgisi ve katılımı çok güzel. Silifkeliler olarak zumbayı çok seviyoruz. Biz bunları daha çok spor salonlarında yapıyoruz. Fakat belediyemizin de böyle bir spora öncülük etmesi ve desteklemesi daha da güzel oldu. Başkanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz’ dedi.
21 yaşındaki, üniversite öğrencisi Ebru Sevinir’de “Çok mutluyum. Kurslara ilgi oldukça fazla. Her geçen gün yoğun bir beğeni ve katılımda var. Daha önce zumba kursuna gitmiştim ve bu dönemde kendimi geliştirdim. Belediyemizin de desteğiyle açılmış olan kursa katılarak daha iyi yerlere gelmeyi planlıyorum. Zumba yapmaktan çok keyif alıyorum. Herkese tavsiye ediyorum’ dedi. Silifke Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü kurs kayıtları için Belediye Hizmet Binası Kat:4’e müracaatta bulunulmasını ve ayrıntılı bilgi için 0(324) 714 09 30 ve 0 555 178 49 20 nolu telefonlarla irtibat kurulabileceğini açıkladı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA