ZİRAAT ODASI’NDA SEÇİM HEYECANI BAŞLADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ZİRAAT ODASI’NDA SEÇİM HEYECANI BAŞLADI


 

Ergün Ünlü, çiftçilerin sorunlarını bile biri olduğunu belirterek, Mersin üreticisinin gelişmesi için hayata geçirmeyi planladığı projelerinden bahsetti.

Mersin Ziraat Odası başkan adayı olan Ergün Ünlü, çiftçilerin sorunlarını bile biri olduğunu belirterek, Mersin üreticisinin gelişmesi için hayata geçirmeyi planladığı projelerinden bahsetti. Yaptığı yazılı açıklama ile Mersin’in sahip olduğu iklimi ve verimli toprakları ile önemli bir tarım kenti olduğuna dikkat çeken Ünlü, ancak buna rağmen girdi fiyatlarının artması, ürünün para etmemesi gibi nedenlerle üretimin azaldığını ifade etti.

O KREDİ ÇİFTÇİYE VERİLSİN…
İthalat yerine üretimin desteklenmesi gerektiğini vurgulayan Ünlü, “Çiftçimiz ürettiği ürünü satamıyor. Ürününü satamayınca borcunu da ödeyemiyor. Üretimin desteklenmesi, çiftçimize desteğin artırılması lazım. Çiftçilere kolaylık sağlamak ve tarımın gelişmesine yardımcı olmak için kurulan Ziraat Bankası, kulüpleri kurtarmak için vereceğini açıkladığı krediyi çiftçimize versin” dedi. Ünlü, üreticinin kalkınması için göreve talip olduklarını belirterek, “Her zaman çiftçimizin yanındayız” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA