FABRİKA ÇALIŞANI KADINLARA MEME KANSERİ BİLGİLENDİRMESİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

FABRİKA ÇALIŞANI KADINLARA MEME KANSERİ BİLGİLENDİRMESİ


 

Arbella’nın kadın çalışanları, Mezitli Kent Konseyi ve Akdeniz Rotary Kulübü iş birliğinde düzenlenen sosyal sorumluluk projesi kapsamında, meme kanseri konusunda bilgilendirildi.

4 etaplı düzenlenen Ev-Ka projesinin ilk etabı, Arbella tesislerinde firmanın kadın çalışanları ile Mezitli'deki esnaf kadınların katılımı ile gerçekleştirildi. 

Arbel A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Arslan, katılımcılara teşekkür ederek, erken tanının önemine vurgu yaptı. Bir çok konuda olduğu gibi sorunu erken teşhis etmenin, çözümünü de kolaylaştırdığını söyleyen Arslan, "Meme kanserinde erken tanı hayat kurtarır. Bu durum günlük hayatımızda da böyle. Hatayı, sorunu önceden tespit edersek, ona karşı daha güçlü olur ve önlemini alırız" dedi 
Mezitli Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyesi Ayten Arslankan ise içeriğinde kadın olan bir projede yer almaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi. Arslankan, "Erken tanı hayat kurtarır felsefesini içimize benimsetmemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı. 
Toplantıda, Opr. Dr. Oğuz Demirsoy tarafından kadınlara meme kanseri ve erken tanı konusunda bilgiler aktarıldı. (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA