SÜPER ŞAŞIRTMACA! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SÜPER ŞAŞIRTMACA!


 

Süper Amatör Lig’de Toroslar Belediyespor ilk puan kaybını yaşadı.

ALİ ŞANLI

Haftaya ligin güçlü takımlarından Tarsus Belediyespor’a konuk olacak olan Toroslar Belediyespor burada olası bir puan kaybı yaşarsa lig 2’incisi Meskispor ile puan farkı 4’e düşecek. Son hafta ligi BAY geçeceği hesaplanırsa fark 1’e kadar inecek. Toroslar’ın puan kaybı yaşaması ile bir anda Meskispor ve Tarsus Belediyespor tekrardan zirve yarışına ortak olacak. Tüm bu gelişmeler Süper Amatör ligin yeniden başlamasını sağlayacak.

BİLEĞİ BÜKÜLDÜ
Ligi 11 hafta domine eden Toroslar Belediyespor, 11’de 11 yaparak tüm dikkatleri çekmişti. Ligin 12’ci haftasında evinde Mersin İdman Yurdu ile karşı karşıya gelen lider, kötü futbol oynamanın cezasını mağlubiyetle aldı 2-0. 3 puanın yanı sıra namağlup unvanını da yitiren Yeşil Beyazlı ekip, ilk yarının sonuna doğru zorlu viraja giriyor. Hafta sonu Tarsus deplasmanında Tarsus Belediyespor konuk olacak Toroslar ekibi, yaşanacak bir puan kaybında şampiyonluktan umudunu kesmiş olan Meskispor ve Tarsus Belediyespor’u yeniden potaya sokmuş olacak. 

UMUTLANDI
Lider Toroslar Belediyespor’un puan kaybettiği hafta  İdman Yurdu 1925 takımını 2-0 yenerek tekrar umutlandı. Mersin Stadyumu’nda az sayıda spor severin izlediği maçta daha istekli ve etkili oynayan Meskispor karşılaşmayı 2-0 kazanarak, lider ile puan farkını 7’ye düşürdü. Kendi maçları kadar rakipleri Toroslar Belediyespor’u da yakından takip eden Mavi Beyazlı ekip, hafta sonu oynanacak olan Tarsus Belediyespor-Toroslar Belediyespor maçının sonucunu dört gözle bekleyecek.
Toroslar’ın Mersin İdman Yurdu karşısında beklenmedik puan kaybı Meskispor’u umutlandırsa da Meskispor’un Homurlu deplamanı ve evinde oynayacağı Mersin İdman Yurdu maçları kaderini belirleyici olacak.

BEN DE VARIM
Tarsus Belediyespor, Anamur deplasmanında Anamur Muzspor’u 3-1 yenerek lige tutundu. Zorlu geçen karşılaşmayı attığı 3 golle kazanan Tarsus ekibi, puanını 23 yaparak haftaya umutlu girdi. Hafta sonu evinde lideri konuk edecek olan Tarsus temsilcisi bu maça olmak yada olmamak maçı olarak bakıyor. Anamurmuzspor ise aldığı mağlubiyetle düşme korkusunu yakından hissetmeye başladı. 
4 takımın lige veda edeceği ligde K.Milliyespor ve Yıldıırmspor bir mucize yapmaz ise ilk veda eden takımlar olacak. Diğer iki takım ise Mersin Yolspor,Anamur Muzspor ve Mersin Ormanspor takımlarından biri olacak.

TOPARLANIYORLAR
Lig 4’cüsü Erdemli Belediyespor da haftayı BAY geçmesine rağmen yerini koruyarak Play-Off umudunu sürdürdü. Şampiyonluk şansı azalan Erdemli Belediyespor elinde tek kalan hedef Play-Off’u da kaybetmemek için işi sıkı tutuyor. Hafta sonu Mersin’de lige veda etmesi yüksek gözüken K.Milliyespor’u konuk olacak.

NE YAPSA OLMUYOR
En büyük şampiyon adayı olarak bakılan İdman Yurdu 1925 ise lige erken veda ederek spor kamuoyunu şaşırttı. Çözümü 6 futbolcuyu kadro dışı bırakmakta arayan Kırmızı Lacivertli ekip bunda başarılı olamayınca teknik adam Mehmet Nacir ile de yol ayrımına giderek toparlanmak istedi. Ancak bir türlü ligde galibiyet alamayan toparlanamayan İdman Yurdu 1925 şampiyonluk şansını yitirdi.
Şampiyonluk şansını yitiren diğer adaylar gibi Play-Off’u kovalayan İdman Yurdu 1925 hafta sonu oynanan maçta Meskispor’a 2-0 kaybetmesine rağmen Play-Off potasında kalmayı başardı. Gol yollarında beceriksiz olan Kırmızı Lacivertli ekip devre arasında yeni transferler yapması bekleniyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA