BOCCE TAKIMIMIZDAN ULUSLARARASI BAŞARI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BOCCE TAKIMIMIZDAN ULUSLARARASI BAŞARI


 

Toroslar Belediyesi Spor Kulübü’nün Bocce Takımı’ndan 2 sporcu, uluslararası başarı elde ederek Mersin’i gururlandırdı.

ALİ ŞANLI

İspanya’nın Almeria kentinde 11-14 Ekim arasında yapılan Bocce Petank Avrupa Şampiyonası’nda Toroslar Belediye Spor Kulübü bünyesindeki Bocce Takımının sporcuları Milletlerarası üçüncülük aldılar. Ümit Erkekler’de Emircan Kızılkaya, Ümit Kadınlar’da ise Aybüke Daşdemir Milletlerarası 3’üncülük derecesi ile damga vurdu. 
Hollanda haricindeki diğer rakipleri karşısında elemelerde başarı göstereyemen Ümit Kadınlar, final grubuna yükselme şansını kullanamadı. Milletler kupasında Almanya'ya kaybeden milliler, kupada üçüncü sırada yer aldı. Ümit Erkekler’de ise milliler Fransa ve Almanya’ya kaybetmesine rağmen Danimarka ve Estonya'yı mağlup ederek ikinci gruba yükselmeyi başardı. Sonrasında İsviçre'ye 13-10 kaybeden milli takım, madalya şansını yitirdi. Milletler Kupasında ise Polanya'yı mağlup edip, yarı finalde Estonya'ya kaybeden milli takım üçüncü oldu. Ümit Milliler’in bu başarısının ardından Toroslar Belediye Başkanı ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Hamit Tuna, sosyal medyadan “Kentimizi ve Belediyemizi İspanya’da en iyi şekilde temsil eden her iki sporcumuzu da tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” açıklamasında bulundu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA