“MÜCADELE YENİ BAŞLIYOR” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“MÜCADELE YENİ BAŞLIYOR”


 

TBMM’de Mersin’i CHP sıralarından temsil edecek Mersin Milletvekilleri Cengiz Gökçel, Alpay Antmen ve Ali Mahir Başarır İl Seçim Kurulu’nda düzenlenen törenle mazbatalarını aldı. Törende teşekkür konuşması yapan Milletvekili Alpay Antmen “Mücadele yeni başlıyor” mesajı verdi.

Mehmet Nabi Batuk

Milletvekilliği seçiminde CHP listelerinden seçilerek TBMM’ye gitme hakkı kazanan 27’inci dönem Mersin Milletvekilleri Cengiz Gökçel, Alpay Antmen ve Ali Mahir Başarır mazbatalarını aldı. Mersin Adliyesi Mehmet Selim Kiraz Konferans salonunda düzenlenen törene Mersin İl Seçim Kurulu Başkanı Sabahittin Aras, eski Kültür Bakanı ve milletvekili Fikri Sağlar, CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay, partinin il ve ilçe yöneticileri ve vekillerin aileleri katıldı. Törende partililerine teşekkür konuşması yapan Mersin Milletvekili Alpay Antmen, “Bundan sonra daha çok çalışacağız. Hep birlikte vatanımıza, milletimize, halkımıza, bayrağımıza emek vereceğiz ve başaracağız” dedi.
 

MERSİN’DE SEÇİME KATILIM: YÜZDE 88,36
Mazbata sunumundan önce konuşma yapan Mersin İl Seçim Kurulu Başkanı ve Hakim Sabahittin Aras, Mersin’deki seçime katılım oranının yüzde 88,36 olduğunu açıkladı. Sonuçlar askıda olduğu için ayrıntı veremeyeceğini paylaşan Aras, “Mersinlilerin demokrasiden yana olduğu ve büyük oranda seçime gittikleri düşüncesindeyim” dedi. Sözlerinin sonunda seçim sırasında başta okullarda olmak üzere Mersin adliyesinde emek veren herkese teşekkür eden Aras, tüm vekillere yasama döneminde başarılar dileyerek konuşmasını sonlandırdı. 

 

MÜCADELE YENİ BAŞLIYOR
Mazbatasını aldıktan sonra yaptığı konuşmada mücadelelerinin daha şimdi başladığını ifade eden Mersin Milletvekili Alpay Antmen, parti yöneticileri ve üyelerine seslenerek şunları söyledi: “Bugün buradaysam ve bir hukukçu olarak adliyede bu mazbatayı alabiliyorsam sizlerin sayesindedir. Bundan sonra daha çok çalışacağız. Hep birlikte vatanımıza, milletimize, halkımıza, bayrağımıza emek vereceğiz ve başaracağız.”

 

“ARTIK DAHA İYİ İŞLER YAPACAĞIZ”
CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ise parti yöneticileri ve üyelerine yaptığı teşekkür konuşmasında “Sizlere çok minnettarım. Bundan sonra size layık olmaya çalışacağım. Bu süreçte bize destek veren medya kurumlarına saygı ve sevgilerimi özel olarak iletiyorum. Seçim artık geride kaldı. Beraber artık daha iyi işler yapacağız. Ama tekrar tekrar söylüyorum sizlerin ve üyelerimin hepsine minnettarım” diye konuştu.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA