BİR KULÜPTEN FAZLASI…. | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BİR KULÜPTEN FAZLASI….


 

Mersin’de alt yapıya önem veren ve sayısız futbolcu yetiştiren Kuvayi Milliyespor’un alt yapısı özel bir hocayı ağırladı.

K.Milliye’nin 2012 yılında hayata geçirdiği Şevket Sümer Mahallesi’ndeki tesislerini ziyarete eden Mersin İdman Yurdu’nun eski teknik adamı Serkan Damla, geleceğin yıldızları ile buluştu. Genç yeteneklerle sohbet eden, futbol oynayan Damla, bilgi birikimini çocuklara aktararak gelecekte karşılarına çıkacak sürprizlere hazırlıklı olmalarını anlattı.

“BİZİ ONURLANDIRDI”
K.Milliyespor alt yapı hocası Rıdvan Elçiçek, Serkan Damla’nın ziyareti ile ilgili yaptığı açıklamada, “Ziyareti, genç çocuklara tasfiyelerde bulunması, onlarla top oynaması bizi onurlandırdı. Geldiği yeri unutmayan, genç oyunculara örnek olan Damla’ya teşekkür ediyorum. 1981 yılından beri bu bölgede oturan biri olarak bu bölgenin sıkıntılarını çok iyi bilen biriyim. K.Milliyespor bir futbol Kulübünden fazla bir şey. Burada asıl amaç çocukların madde bağımlılığından uzak tutmak, kahve köşelerinden kurtarmak için kurulan bir Kulüp umarım Serkan Damla gibi bir değerli futbolcu kardeşlerim bizim ve bizim gibi Kulüplerin yanında olur” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA