FERHAT GÖÇER MERSİNLİLERLE BULUŞTU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

FERHAT GÖÇER MERSİNLİLERLE BULUŞTU


 

Ramazan ayının manevi ikliminin tüm Mersin genelinde ve ilçelerinde yaşatılması için gayret gösteren Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayının mübarek havasını ve bereketini yaşatmak adına gerçekleştirilen etkinliklerde de vatandaşların eğlenceli vakit geçirmelerini sağlıyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre; 5. Ramazan Etkinlikleri Programı kapsamında Atatürk Parkı’na kurulan konser alanında sahne alan Ferhat Göçer şarkılarını Mersinliler ile birlikte hep bir ağızdan söyledi. Ellerinde Türk Bayrakları ile Atatürk Parkı’nı dolduran binlerce kişi, Ferhat Göçer’in seslendirdiği tüm şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti. Konser sonrasında sanatçı Ferhat Göçer’e çiçeğini takdim eden Başkan Kocamaz yaptığı konuşmada, “Sevgili gençler, bugün 19 Mayıs. Sizin bayramınız. 1900’lü yılların başında Osmanlı’yı hasta adam ilan eden emperyalist güçler, ülkemizi işgal atına almıştı. Ancak her zor dönemde bağrından büyük devlet adamları çıkaran Türk Milleti, Aziz Atatürk’ü çıkardı ve karanlığa düşmüş ülkemizin yeniden bir meşale ile aydınlatılması sağlandı. Osmanlı’nın külleri arasından Yeni Türkiye Cumhuriyeti doğdu” dedi.

Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet ve minnetle andıklarını dile getiren Başkan Kocamaz, “Bu ülkenin kurtuluş mücadelesi halen devam ediyor. Ülkenin bir bölgesinde baş ağrısı hala devam ederken, ülkemizin etrafı ateş çemberi altındayken, halen Mehmetçiklerimiz bu ülkenin baş ağrısı dinsin diye, bu ülkede insanlarımız hür ve bağımsız olarak yaşasın diye fedai can ediyor, şahadet şerbeti içiyor. Cenab-ı Allah bu millete bir daha kurtuluş mücadelesi verdirmesin” diye konuştu. Konser sonunda sanatçı Başkan Kocamaz ve Ferhat Göçer tüm dinleyicilerin de kadraja girdiği bir selfie (özçekim) ile programı sonlandırdı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA