ZİRAAT ODASI BAŞKANI GÖKÇEL’DEN BAŞKAN DİNÇER’E ZİYARET | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ZİRAAT ODASI BAŞKANI GÖKÇEL’DEN BAŞKAN DİNÇER’E ZİYARET


 

Mersin Ziraat Odası Başkanı Cengiz Gökçel, Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Mersin ESOB) Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarı dileklerini iletti.

ESOB’den yapılan açıklamaya göre; Yönetim Kurulu üyesi Nurettin Özyurt’un da eşlik ettiği ziyarette  Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı  Talat Dinçer’in Birliğin yapılan genel kurulunda üyelerinin büyük desteği ile yeniden başkan seçildiğini hatırlatan Ziraat Odası Başkanı Cengiz Gökçel, “ Sayın Başkanımızı birliğe bağlı 69 mesleki odanın başkan ve yöneticilerinin güvenoyu ile tekrar bu göreve getirilmesinden dolayı kutluyorum. Sayın Başkanımızın esnaf ve sanatkarlarımızın sorun ve beklentilerine yönelik gösterdiği gayretleri çalışmaları bundan sonraki süreçte de devam ettireceği inancımız tamdır. Bizlerde Ziraat Odası olarak Mersin ESOB Başkanımız Talat Dinçer’le bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra ki süreçte de  kentimizin sorunlarına ve çözümüne karşı işbirliği içerisinde olmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle sayın başkanımızı tekrar kutluyor ve başarı dileklerimi iletiyorum” dedi.

Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer’de Ziraat Odası Başkanı Cengiz Gökçel ve yönetim kurulu üyesi Nurettin Özyurt’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür dileklerini iletti. Dinçer 2018 yılının esnaf ve sanatkarlar için genel kurul takviminin işlediğıi yıl olduğuna vurgu yaparak, “Birliğimize bağlı 69 meslek odamızın Ocak ayının ilk haftasında başlayan genel kurularını Mart ayı sonu itibarıyla tamamladık. Bu süreç içerisinde 50 bine yakın esnafımız sandığa gitti ve yeni yöneticilerini belirledi. 12 odamızda değişim yaşandı ve yeni başkanlarımız ve yöneticilerimiz göreve seçildi. 2 Mayıs itibarıyla da Birliğin genel kurulunu gerçekleştirdik. Esnafımızın teveccühü ile tekrar göreve getirildik. Bundan sonraki süreçte ise genel kurularımız Federasyon ve ardından zirve kuruluşumuz TESK’in genel kurulu ile son bulacak” dedi.
Dinçer, Mersin Ziraat Odası ile geçmiş yıllarda olduğu gibi bundan sonraki süreçte de kent dinamikleri olarak ilimizin ve bölgemizin sorun ve beklentilerine yönelik ortak hareket etmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA