MERSİN’DE “SALUT SALON QUARTET” RÜZGARI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN’DE “SALUT SALON QUARTET” RÜZGARI


 

Mersinlilerin yoğun ilgisiyle kapalı gişe konser gerçekleştiren Salut Salon Quartet, mizah, klasik müzik ve aşk şarkılarından oluşan repertuvarlarıyla dinleyenlerini kendisine hayran bıraktı.

Festival komitesinden yapılan açıklamaya göre, 17. Mersin Uluslararası Müzik Festivali, Salut Salon Quartet’i 29 Nisan 2018 Pazar günü saat: 20.00’de Mersin Kültür Merkezi’nde Mersinli sanatseverlerle buluşturdu. Mersinlilerin yoğun ilgisiyle kapalı gişe seslendirilen konserde, Prokofiev, Piazzolla, Bach, Vivaldi ve Rachmanninov’un eserlerinden seçme parçalarla birlikte Fransız aşk şarkıları, Chansons, Marilyn Monroe ve Herbert Grönemeyer şarkıları, Erich Fried’in aşk şiirlerinden oluşan bir repertuvarı seslendirdi. Oda müziği dörtlüsü olarak Hamburg’ta kurulan Topluluk, Angelica Bachman, Olga Shkrygunova, Meta Hüper, Romy Katja, isimlerinden oluşuyor. 

Mizah, klasik müzik ve aşk şarkılarını aynı sahnede buluşturarak hayranlık uyandıran bir performans sergileyen Salut Salon, konser bitiminde ise bis olarak seslendirdikleri Astor Piazzola’nın Liber Tango eserini ünlü kanun sanatçısı Ahmet Baran eşliğinde seslendirdi. Konserin konuk sanatçısı Ahmet Baran, Arjantinli tango müziği ve bandoneon ustası Piazzolla’nın bu eşsiz eserinin seslendirilişine kanunu ile katılarak sanatseverlere unutulmaz bir müzik şöleni sundu. Sanatçılar, seyircilerin yoğun ilgisiyle Mersin Kültür Merkezi Fuaye’sinde uzun süre, imza, fotoğraf çekimi ve söyleşi gerçekleştirdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA