MDTO’DA SEÇİMLER SONUÇLANDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MDTO’DA SEÇİMLER SONUÇLANDI


 

Mersin Deniz Ticaret Odası’nda (MDTO) M. Cihat Lokmanoğlu yeniden Yönetim Kurulu Başkanı seçilirken, Meclis Başkanlığı’na Levent Dipçin getirildi..

Türkiye’nin ilk ve tek Bölgesel Deniz Ticaret Odası olan MDTO’da organ seçimleri tamamlandı. Odadan yapılan açıklamaya göre; geçen hafta yapılan seçimin ilk aşamasında  MDTO’nun 20 meclis üyesi belirlenmişti. Seçimin son gününde ise MDTO Meclisi yargı denetiminde Yönetim Kurulu Başkanı ve yönetim kurulu üyelerini, TOBB delegelerini ve Disiplin Kurulu’nu seçti. Daha sonra en yaşlı üye Atahan Çukurova başkanlığında toplanan MDTO Meclisi, başkan ve başkanvekili ile katip üyeyi belirledi.

Seçimler sonunda, Yönetim Kurulu Başkanlığına tekrar M. Cihat Lokmanoğlu seçilirken, Jozef Atat, Atahan Çukurova, İskender Butros, Bedi Canatan, Mişel Şaşati ve Özcan Barut da yönetim kurulu üyesi oldular.
Mersin Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanlığı’na ise Levent Dipçin, Başkanvekilliğine Filip Tahinci, Katip üyeliğe ise Ayla Harp  oybirliğiyle seçildi. 

HEDEF: DENİZCİLİK FAKÜLTESİ
MDTO Yönetim Kurulu Başkanı M. Cihat Lokmanoğlu, 29 yıl önce kurulan odanın geçmişte olduğu gibi bundan sonra da sektörün sorunları ve gelişmesi  için çaba  göstereceklerini ve Mersin’le ilgili her türlü sorunun çözümüne destek olacaklarını  söyledi.
Lokmanoğlu, “Odamız, her zaman olduğu gibi görevinin bilincinde olarak denizcilik eğitimine çok önem vermektedir. Geçmişte MDTO Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi’ni yapmıştık. Şimdi sırada Denizcilik Fakültesi var. Mersin Üniversitesi bünyesinde kurulan ve halen fiziki bir mekanı olmayan Denizcilik Fakültesi binası Odamız tarafından yapılacaktır. En geç Mayıs ayı içinde inşaatın temelini atıp, kısa sürede tamamlamak istiyoruz. Eğitim, Türkiye’nin olmazsa olmaz önceliğidir” dedi.
MDTO’nun TOBB delegeleri ise doğal delege M. Cihat Lokmanoğlu dışında, Levent Dipçin, Jozef Atat, Atahan Çukurova, Filip Tahinci, İskender Butros, Mişel Şaşati, Bekir Yıldız, Ayla Harp, Özcan Barut, Bedi Canatan ve Ali Küçük’den oluştu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA