MTSO SEÇİME GİTTİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MTSO SEÇİME GİTTİ


 

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Meslek Komiteleri ile Meclis Asil ve Yedek Üyeleri için seçime gidildi. Organ seçimlerinin ardından gözler genel kurula çevrildi.

GİZEM EKİCİ

Bu yıl 132’inci kuruluş yıldönümünü kutlayan 17 bin üyeli Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nda (MTSO) 81 kişilik Meclis ve 197 kişilik Meslek Komite Üyeleri dün yapılan seçimle belirlendi. Gazipaşa Ortaokulu’nda yapılan seçime katılım yoğun olurken, polis okul içerisinde ve çevrede yoğun güvenlik önlemleri aldı. Oda seçimlerinin ardından oluşacak meclis ve yönetim kurulunda radikal değişikliklerin meydana geleceği konuşulurken, özellikle FETÖ temizliği adı altında büyük tasfiye olacağı öne sürüldü.

BAŞKANLIK İÇİN ADAYLAR NETLEŞTİ
Seçimlerde başkanlık için yarışacak isimler ise netleşti. Daha önce başkanlığa aday olmayacağını açıklayan mevcut başkan Şerafettin Aşut başkanlığa yeniden aday olduğunu duyurdu. Adaylar arasında iş insanı Sebahattin Kılıççıoğlu ile Mehmet Deniz adaylıklarını kamuoyu ile paylaştı.

AŞUT, ADAY DEĞİLİM DEMİŞTİ
Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut, oda seçimlerinde yeniden aday olmayacağını açıklamıştı. MTSO Başkanı Aşut, adaylığıyla ilgili 20 Temmuz 2017’de Oda Meclis Toplantı Salonunda, bazı Yönetim Kurulu Üyeleri ile oda üyelerinin de katıldığı toplantı düzenlemişti. Aşut, MTSO seçimlerinde bazı yanlış bilgilere, dedikodu düzeyine gelen söylentilere açıklık getirmek ve bazı çevrelerin kurumu yıpratma çabalarının önüne geçmek için en yetkili ağızdan bilgilendirmek istediğini söylemişti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA