BRAVO SİZE… | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BRAVO SİZE…


 

Eski Roma’da emekli askerlere verilen, tecrübeli, kıdemli anlamına da gelen Veteran kelimesinin, yaptıkları başarılı işler ile altını dolduran Karacailyas Veteranlar; sportif yaşam, centilmenlik, azim ve dayanışma ile kentte parmakla gösteriliyorlar…

ALİ ŞANLI

Orta Anadolu Masterler Federasyon Ligi’nde mücadele eden Karacailyas Veteranlar, başarılı performansları ile göz dolduruyor. 2007 yılında kurulan ancak bugün imza attığı başarılı işler ile kentin en popüler Masterler takımı olan Karacailyas Veteranlar, güçlenerek yoluna devam ediyor. 
Bir çok oyuncusu daha önce farklı profesyonel takımlarda boy göstermiş olmasına rağmen takım içindeki mütevazilikleri Karacailyas Veteranların sevilmelerinde en büyük etken olarak dikkat çekiyor. 
Futboldan kopmayan bir avuç futbol sevdalısı İbrahim Demir, Mehmet Akyürek, Nadir Dağ, İlhami Serdar, Şenol Kırsakal, Rasim Narin ve İsa Varlıklı gibi isimlerin öncülüğünde kurulan ve güçlenerek büyüyen takımda bir çok popüler isim de var; Geçmişte profesyonel takımlarda boy gösteren; Serkan Damla,Önal Arıca Tarkan Özyılmaz, Serdar Gökdurna, İlhami Serdar, Metin Çırak, Abuzer Yargıcı, Ali Gündoğdu, Memduh Canik, Hakan Can Polat, Hasan Şahin, Ahmet Sadak, Tamer Yiğit, Bahatin Değirmenci, Yusuf Canik, Sadık Aşut, Murat Özalp, Faik Beşirik, İrfan Doksöz, Hakan Öz, Şenol Kırsakal, İsa Varlıklı, Hakan Özyalaz, Aydın Karakulak, Faruk Erdoğan, İbrahim Çobanoğlu, Taner Demir, Bedi Demir, Hüseyin Gültan, Oğuzhan Tutar, Hikmet Gündoğan, Hasan Ufuk…
Tüm maçlarına profesyonel maç havasında hazırlanarak sahaya çıkmaları ve disiplinleri futbol sevgilerinin ne kadar büyük olduğunu ortaya koyan Karacailyas Veteranlar, 1 Nisan'da Mersin'de Niğde Masterler ile karşılaşmaya hazırlanıyor. Mersin temsilcisi bu maçı alarak rakiplerinin puan kaybetmesi durumunda gurup maçlarına kalmayı planlıyor.

YÜREKLİ ADAM…
Kulübün kurucusu, takımın hocası, kimine göre babası yani Karacailyas Veteranların her şeyi olan Mehmet Akyürek, yaşıtlarından daha dinç ve istekli futbolu ile ilerleyen yaşına rağmen insanın isterse neleri başarabileceğinin başarılı bir örneği olarak parmakla gösteriliyor. 
Karacailyas Masterlerin bugünlere gelmesinde en büyük pay sahibi olan ve takımın güç kaynağı Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdür Yardımcısı Hasan Albayrak da, bırakın maç kaçırmayı, idman dahi kaçırmayarak takımın her an yanında olan bir futbol aşığı. 
Takımın Hasan babası ise belki de kulüp içinde en çok sevilen isim olarak öne çıkıyor. Maddi manevi takıma destek veren Hasan baba enerjisi ile takımın maçlarda düştüğü sırada kulübeden verdiği destekle canlanmasını sağlıyor.

KARDEŞ GİBİLER 
Futbol sayesinde tanışan ama hiç bir zaman ayrılmayan kardeş gibi olan futbolun iki beyefendi ismi İsa Varlıklı ve Şenol Kırsakal da, futbol dışında da sürekli bir araya gelerek, dostluğun önemini yaşayarak gösteriyor. 

DEPLASMAN DEĞİL KÜLTÜR GEZİSİ 
Öte yandan Mersin Karacailyas Masterler takımı gittikleri deplasmanlarda otele kapanmak yerine gittikleri kentlere de dokunuyorlar. Gittikleri kentlerin ören yerlerini gezen,alış veriş yapan kafile futbolun sadece futbol olmadığının bir bakıma altını çiziyorlar.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA