MUT OSB’DE TAPU SEVİNCİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MUT OSB’DE TAPU SEVİNCİ


 

Mersin Mut ilçesinde, Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB), ilk etap parselasyon çalışmaları sonucu 112 parselin tapusu Mut Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Gürsel Aydın’a teslim edildi.

Mut Tapu Sicil Müdürlüğünde gerçekleştirilen tapu teslimi törenine, Mut OSB Yönetim Kurulu Başkanı ve Kaymakam Mehmet Ali Akyüz, Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, Mut Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Gürsel Aydın katıldı. 

Bakanlık onayından sonra Mut Kadastro ve Tapu Sicil Müdürlüğünde işlemler tamamlanan Parsellere ait 90 adet sanayi, 3 adet teknik alt yapı, 2 adet teknik mesleki alan, 1 adet arıtma tesisi, 1 adet hizmet destek alanı, 1 adet idari ve sosyal tesis, 1 adet dini tesis, 1 adet sağlık bandı ve 12 adet trafo parseli olmak üzere toplam 112 adet tapu teslim alındı. 
Törende konuşan Kaymakam Mehmet Ali Akyüz, “Organize Sanayi Bölgemizin imar ve parselasyon planını bitirdik. Tapularını kestirdik. Yaklaşık 90 adet tapumuzu aldık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah Organize Sanayi Bölgemiz üretime ve yatırma hazır durumdadır” dedi. 
Mut Belediye Başkanı Başkan Nebi Yılmaz ise artık önlerinde bir engel kalmadığını belirterek, "Herkes kurallara uyduğu takdirde Mut ilçesinde geleceğe yönelik yatırıma temel atabilir. Bu sesimizin Türkiye genelinde yatırımcı firmalara duyurulmasını istiyoruz” diye konuştu. 
Tapuları teslim alan Mut Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Gürsel Aydın ise, “Organize sanayimizin vatanımıza milletimize hayırlı olması dileğiyle ilçemize bütün yatırımcıları bekliyoruz” dedi. 
Konuşmaların ardından Mut Kaymakamı Mut OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Akyüz tarafından, 112 adet tapu Mut Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Gürsel Aydın’a teslim edildi. (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA