BAŞKAN CAN SANAYİ SİTESİ ESNAFLARIYLA BİR ARAYA GELDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAŞKAN CAN SANAYİ SİTESİ ESNAFLARIYLA BİR ARAYA GELDİ


 

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Sanayi Sitesi esnaflarıyla bir araya geldi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre; toplantının açılış konuşmasını yapan Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Abdurrahman Gülmen, hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, “Sanayi sitemizdeki kooperatif binamızın yıllardır tapusu yoktu. Hiç karşılıksız bize bu tapuyu devrettiği için ve Donuktaş tarafındaki yolu kullanıma açtığı için sevgili başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Tarsus Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Kaplan Kiltaş ise Başkan Can’ın devamlı esnaflarla diyalog içinde çalıştığını söyledi. Kiltaş, “Başkanımız Tarsus’ta herkesi evlendireceğim dediği gibi başkanımız olduğu sürece dükkanı olmayan esnaflarımızın da dükkan sahibi olacağına inanıyorum. Esnaflarımıza desteklerinden dolayı kendisine şükranlarımı sunuyorum sağ olsun” ifadesini kullandı.
Bir işin çıraklığının yapılmadan ustalığının yapılmayacağını söyleyen Belediye Başkanı Şevket Can, bu işin çıraklığından geldiğini söyledi. Sanayi esnafının sorununu çok iyi bildiğini kaydeden Başkan Can, “Kemalpaşa Mahallesi’nde bulunan sanayi sitesindeki arsayı belediyemiz bir lira kazanmadan aldığı fiyata esnaflara sattı. 152 arsayı esnaflarımıza kar etmeden sattık. Bütün esnaflarımız şu anda inşaata başladı. Ayrıca sanayi sitesi etrafının duvarla çevrilmesi ile ilgili sizlerin de katkısı ile çalışmaya yapma kararı aldık. Site içerisine toplantı salonu yapımı ile ilgili de desteğe hazırız. Orası 4 kata imarlı bir yer. 4 katlı temeli atılıp ilk katı toplantı salonu yapılabilir. Buraya kadar olan kısmı yarısı bizden yarısı sizden olsun yine” dedi.
Toplantı sonunda Başkan Can, esnafların sorularına cevap verdi. Daha sonra Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Kaplan Kiltaş ve Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Abdurrahman Gülmen’in, Başkan Can’a teşekkür plaketi, tablo ve çiçek vermesiyle toplantı sona erdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA