Aday Kocamaz mı? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Aday Kocamaz mı?


 

Haftasonu Mersin’e gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Büyükşehir belediyesini eleştirmeyerek, Başkan Kocamaz ile yakın temaslarda bulunması, “Aday Kocamaz mı?” sorusunu gündeme getirdi.

Hediye Eroğlu

Partisinin il kongresi için Mersin’e gelen Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Büyükşehir Belediye Başkanı Burahettin Kocamaz’ın yakın temaslarda bulunması dikkat çekti. Başkan Kocamaz, her zaman olduğu Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı karşılayan resmi heyette yer alarak, bu fotoğrafları sosyal medyadan paylaştı. Ancak Başkan Kocamaz bir ilke imza atarak Servet Tazegül Spor Salonu’ndaki AKP’nin ilk kongresine de katıldı. Burada Erdoğan’a Mersin’e gelişinin anısına bir tezhip tablosu hediye etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise Kocamaz’a, çini tabak hediye etti.

MERSİNLİ MÜJDE BEKLEDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başkan Kocamaz arasındaki bu yakın temas sosyal medya da gündem oldu. Başkan Kocamaz’ın hem eleştirildiği, hem de desteklendiği yorumlarda, Mersin’de ihtiyaç duyulan yatırımların hayata geçirilmesine yönelik talepler öne çıktı.

Burhanettin Kocamaz’ın resmi sosyal medya hesaplarından paylaştığı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı karşıladığı resmi törendeki fotoğraflarının altına gelen bazı yorumlar şunlar oldu; “Cumhurbaşkanımız inşallah Mersin’e yapılacak yatırımları destekler”. “İnşallah bir hızlı tren müjdesi verir”. “Sayın cumhurbaşkanımız şehrimizi şereflendirmişlerdir, hoşgeldin der müjdeli haberlerini bekleriz”. “İnşallah MHP+Ak Parti ittifakı Mersin’imiz için hayırlara vesile olur. Buna Mersinin çok ihtiyacı var”. “Hoş gelmişler. Hızlı tren müjdesi bekleriz”.

ERDOĞAN MERSİN’İ İSTİYOR!

Öte yandan geçen ay partisinin il kongresi için Osmaniye’ye giden ve burada Belediye Başkanı MHP’li Kaderi Kara’yı da makamında ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mersin’de ise beklenen bu ziyareti yapmadı.

En son geçen yıl Şubat ayında Şehir Hastanesi’nin açılışı için kente gelen ve yaptığı açıklamalarda belediyeye yönelik eleştirilerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, bu yıl belediyeye yüklenmemesi de dikkat çekti.

Kamuoyunda; bu gelişmelerin Mersin’de önümüzdeki günlerde yeni gelişmelere neden olabileceği yorumları öne çıktı. Özellikle seçime yönelik verdiği mesajlarla Mersin’i istediğinin altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Kocamaz ile yakınlaşması, “Aday Kocamaz mı?” yorumlarına neden oldu.

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ziyaret programında bulunmasına rağmen Mersin Valiliği’ni de ziyaret etmedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA