TARSUS’TA YILIN KADINLARI ÖDÜL ALDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS’TA YILIN KADINLARI ÖDÜL ALDI


 

Tarsus’ta 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında; May Life Plaza’da düzenlenen programda yılın kadınları ödüllendirildi.

Tarsus Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre etkinliğin açılış konuşmasını yapan kadın girişimcilikte öncü olan, BM ve UNESCO tarafından ödül alan Nuran Özyılmaz, kadınların kendilerine güvenmelerini, toplumun her alanında yer almalarını istedi. 

Daha sonra söz alan Belediye Başkanı Şevket Can, kadının temel görevleri haricinde, sosyal hayatta, iş yaşamında, siyaset sahnesinde, erkekler kadar yer alamadığını söyleyerek, “Kadın-erkek fırsat eşitliği kavramının, toplum tarafından kabul görmeye başlamasından sonra, kadınlar sosyal hayatta, iş yaşamında ve siyasette her geçen gün daha çok yer almaya başlamıştır.  Bir an önce bu süreç hızlandırılmalı ve kadınlarımızın temsili ve katılımı sağlanmalıdır” dedi.
Konuşmaların ardından yılın kadınları; Nuran Özyılmaz, Nuray Okyay, Gürten İşcan, Nursel Karataş, Elife Aslan, Zeynep Şimşek, Ayşe Karaca, Aysel Sarı, Zeynep Petek ve Rukiye Uğur’a ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi. 
Gecede ayrıca Kafkas Yıldızlar Dans ekibi gösteri yaptı. Programa; Cumhuriyet Kadınlar Derneği, Tarsus Kadınlar Derneği, ZİÇEV Kadınlar Derneği, TSK Güçlendirme Vakfı, Kırıkkaşık Bedesteni esnafları, Siptilli Çarşısı esnafları, Türk Kadınlar Birliği, Tarsus Kent Konseyi Kadın Meclisi, Mersin Aşçılar Derneği, Atatürkçü Düşünce Derneği, Türkiye Alzheimer Derneği, Anıt Lions Kulübü ve Tarsus Şelale Soroptimist Kulübü temsilcileri destek verdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA