TEMPO HİÇ DÜŞMÜYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TEMPO HİÇ DÜŞMÜYOR


 

Mersin’den 3 ekibin mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig’de tempo hiç düşmüyor.

ALİ ŞANLI

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) son 6 haftaya girildi. Mersin ekipleri arasında ligde kalma yarışı ise kıyasıya devam ediyor. 
Avantajlı konumda olan Mut İdman Yurdu daha rahat maçlara çıkıyor. 20.haftada topladığı 35 puan ile ligde kalma yolunda büyük yol alan Mut İdman Yurdu, sahasında Manavgat Belediyespor ile 0-0 beraber kalmasına rağmen rakiplerinin puan kaybettiği haftada fazla üzülmedi.
Lige veda etme konusunda sıcak haftalar geçiren Medcem Silifke Belediyespor da, deplasmanda Sarayönü Belediyespor ile 1-1 berabere kalarak altın değerinde 1 puanla döndü. Aldığı 1 puan ile kıyasıya yarış içinde olduğu Anamur Belediyespor önünde 1 adım öne geçerek puanını 27'e çıkardı.
Son düzlüğe girildiği haftalarda arka arkaya yaşadığı puan kayıpları ile düşme korkusu yaşayan Anamur Belediyespor deplasmanında Kepez Belediyespor'a 3-1 kaybederek büyük yara aldı. Umutlu çıktığı karşılaşmada puan çıkaramayan Anamur ekibi kötü gidişe dur diyemez ise lige veda edecek.
Mersin ekipleri bu hafta bir birinden zorlu maçlara çıkacak. Mut İdman Yurdu Ligin zayıf ekiplerinden Manavgatspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek, Silifke Belediyespor ise Lig ikincisi Isparta Davrazspor ile karşılaşacak, Anamur Belediyespor'u rakiplerine oranla hafta sonu daha rahat bir maç bekliyor. Kendi seyircisi önünde ligde 2 galibiyeti olan Konya Ereğlispor'u ağırlayacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA