AKSA ELEKTRİK MERSİN’İN YENİ GİRİŞİMCİLERİNİ ARIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKSA ELEKTRİK MERSİN’İN YENİ GİRİŞİMCİLERİNİ ARIYOR


 

Türkiye genelinde 81 ilde 100’ü aşkın bayi ile enerji sektöründe hizmet veren AKSA Elektrik, Mersin’deki bayilik ağını genişletmek için çalışmalarını hızlandırdı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre; Aksa Elektrik ailesine katılmak amacıyla bayilik başvuru yapmak ve yeni kazançlar elde etmek isteyenlere kapılarını açan Aksa Elektrik, mevcut ve potansiyel müşterilere daha kaliteli hizmet sunmak isteyen iş ortaklarını; büyümeyi hedefleyen, müşteri odaklı yaklaşımı benimsemiş nitelikli yeni girişimciler arasından seçecek. Aksa Elektrik yetkilileri, Mersin’in Türkiye’deki bayilik ağı için kilit noktada ve stratejik öneme sahip olduğunu belirtirken, başvurusu kabul edilen bayilerin AKSA’nın uzman kadrosu tarafından eğitim alacağı ve bayi destek programından yararlanacağının da bilgisini verdi. Bayilik başvurusu yapmak isteyen girişimciler, detaylı bilgiye 444 4 610 numaralı çağrı merkezinden veya bayilik@aksa.com.tr e-posta adresiyle iletişime geçerek ulaşabilir.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA