MERSİN VALİLİĞİ’NDEN DOLANDIRICILIK UYARISI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN VALİLİĞİ’NDEN DOLANDIRICILIK UYARISI


 

Mersin Valiliği, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) yöneticileri ve müdürlerinin adı kullanılarak yapılmak istenilen dolandırıcılık olaylarına karşı vatandaşları uyardı.

Mersin Valiliği'nden yapılan açıklamada, son zamanlarda kötü niyetli kişilerce YİKOB Başkanlığı, YİKOB Başkanı Vali Yardımcısı Süleyman Deniz ve birim müdürlerinin adları kullanılarak YİKOB’ta iş yapan yüklenicilerden para istenilmek suretiyle dolandırıcılık teşebbüsünde bulunulduğuna dair duyumlar alındığı belirtildi.

YİKOB Başkanlığı dahil herhangi bir kamu kurumunun vatandaşlardan, iş adamlarından, esnaftan veya meslek odaları gibi kurum ve kuruluşlardan telefon veya diğer iletişim yollarıyla herhangi bir amaçla yardım toplama gibi bir talebi ve yöntemi bulunmadığı vurgulanan açıklamada, "Valiliğimiz, YİKOB Başkanlığımız, YİKOB Başkanı ya da birim müdürleri adı kullanılarak telefon ve benzeri yöntemle yardım toplamaya çalışan dolandırıcılara kesinlikle itibar edilmemesi, tedbir amaçlı olarak böyle bir durumla karşılaşan vatandaşlarımız ile kuruluşların valiliğimiz ile görüşerek durumu bildirmeleri ve hemen 112 acil çağrı merkezi numarası ile İl Emniyet Müdürlüğü’ne veya İl Jandarma Komutanlığı’na ihbarda bulunulması hususu, kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi. (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA