ANAMUR HEM TİYATRO TOPLULUĞU’NDAN; “HES Mİ PES Mİ?” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ANAMUR HEM TİYATRO TOPLULUĞU’NDAN; “HES Mİ PES Mİ?”


 

Mersin’in Anamur ilçesinde Halk Eğitim Merkezi (HEM) Tiyatro Topluluğu’nun hazırladığı "HES mi Pes mi?" adlı sahnelendi.

Alaköprü Barajı ve Hidroelektrik Santralinin yapımı sırasında Akine ve Ormancıklıların köylerini boşaltmak zorunda kalarak yaşadıkları sıkıntıların anlatıldığı oyun Anamur Kültür Merkezi’nde sahneye konuldu.

Süleyman Yalçın tarafından yazılan oyunu Ercüment Çamlı yönetti. Tiyatro ekibi, emekli memur, öğretmen, sağlık çalışanı, işçi ve esnafın bir araya geldiği 30 kişiden oluştu. 
Ercüment Çamlı, ETHOS Ankara Uluslararası Tiyatro Festivali'ne, ‘HES mi Pes mi?’ adlı tiyatro oyunuyla ilçeyi temsilen katılacaklarını söyledi. Çamlı, bu yıl göçü konu alan festivale ilçeyi en iyi şekilde temsil etmek için hazırlandıklarını vurguladı.
Oyunu, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Anamur Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Kayabaşı, CHP Anamur İlçe Başkanı Ayhan Güven ve Anamur Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Fatih Şen'de izledi. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA