ŞAMPİYON GİBİ OYNUYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ŞAMPİYON GİBİ OYNUYOR


 

Mersin Süper Amatör Lig’de son 5 haftaya girildi. Ligde doludizgin giden İçelspor, rakibine gol yağdırırken, zirve takipçisi Meskispor’un karşılaşması ise fırtına nedeniyle ertelendi. Lig üçüncüsü Toroslar Belediyespor ise gözünü play-off’a dikti.

ALİ ŞANLI

Mersin Süper Amatör Lig’de kıyasıya mücadele devam ediyor. 21. Hafta karşılaşmalarının ardından lider İçelspor’un şampiyonluğuna kesin gözüyle bakılırken, alt sıralarda ise takımlar düşmemek için varını yoğunu ortaya koymaya başladı. 

“İÇELSPOR DURDURULAMIYOR”
Ligde fırtına gibi esen ve namaglûp liderliğini sürdüren İçelspor, gol olup yağdı. Geçtiğimiz hafta ligin zayıf ekibi Reşadiyespor’a 12 gol atan İçelspor tepki çekmiş, ‘bu kadar da atılmaz’ yorumlarına neden olmuştu. 21. Hafta karşılaşmasında deplasmanda Akdeniz Belediyespor’a konuk olan lider rakibini 8-1 yendi. 21 maçta 91 gol atan İçelspor puanını 61’e çıkarttı ve en yakın rakibi Meskispor’a 10 puan fark attı. Ligde henüz yenilgi yüzü görmeyen İçelspor’un artık gol rekoru kırarak, namaglup şampiyon olmasına kesin gözüyle bakılıyor. 

MESKİ’NİN KARŞILAŞMASI ERTELENDİ
Lig ikincisi Meskispor, deplasmanda Gülnarspor’la karşı karşıya gelecekti. Gülnar’da gün boyunca etkili olan fırtına nedeniyle maç ileriki bir tarihe ertelendi. Geçtiğimiz hafta sahasında Akdeniz Belediyespor’u 2-1’lik skorla geçen Meskispor şampiyonluk şansını yitirse de ikincilik koltuğunu Toroslar Belediyespor’a kaptırmak istemiyor.

“TOROSLAR’IN GÖZÜ PLAY-OFF’TA”
Liderin 16 puan gerisine düşerek şampiyonluk şansını yitiren lig üçüncüsü Toroslar Belediyespor ise gözünü play-off’a dikti. Ligde art arda aldığı galibiyetlerle üst sıralara tırmanan yeşil-beyazlı ekip, ikinci Meskipsor’a ile puan farkını 6’ya indirdi. Ligde ikinci olarak BAL’dan gelecek takımla play-off oynamak isteyen Toroslar Belediyespor deplasmandan önemli bir galibiyetle döndü.  21. Hafta karşılaşmasında konuk olduğu Anamurmuzspor’u 3-0 yenen Toroslar Belediyespor puanını 45’e çıkarttı. 

KRİTİK MAÇ GOLSÜZ BİTTİ
Süper Amatör Lig’de alt sıraları ilgilendiren karşılaşmada gol sesi çıkmadı. Ligde düşme hattında yer alan Akdenizgücü, sahasında Kuvayimilliyespor’u konuk etti. Kıran kırana geçen maçta gol sesi çıkmadı ve taraflar sahadan 0-0 eşitle ayrıldı. Düşme korkusunu yakından yaşayan Kuvayimilliyespor aldığı beraberlikle puanını 17 yaparken, Akdenizgücü ise puanını 14 yaptı ve düşme hattından kurtulamadı. 

KANALSPOR MÜCADELEYİ BIRAKMIYOR
Ligde düşme korkusunu en yakından hisseden takımlar arasında yer alan Tarsus ekini Kanalspor, son haftalara girilen hayati bir 3 puan aldı. Geçtiğimiz hafta lider İçelspor’dan 12 gol yiyen ligin dibindeki Reşadiyespor’a konuk olan Kanalspor rakibi 2-1 yendi. 14 takımlı ligde 13. Sırada yer alan Kanalspor, ligden düşmemek için kalan karşılaşmalarına final gözüyle bakıyor. 

ORMAN KENDİSİNİ YAKTI!
Süper Amatör Lig’de düşme hattının bir basamak üzerinde yer alan Ormanspor, sahasında Yenişehirspor’u konuk etti. Karşılaşmaya etkili başlayan ve rakibi önünde üstünlük sayısını bulan ev sahibi ekip güçlü rakibi karşısında skoru koruyamadı. (1-1). Aldığı beraberlikle puanını 16’ya çıkartan Ormanspor, düşme korkusunu yakından hissetmeye başladı. Yeni sezon öncesi isim değişikliğine giden ve İdman Yurdu33 ismini alan Yenişehirspor ise aldığı bir puanla dördüncü Sıraya yükseldi. 

ANLAMSIZ MAÇ
Ligin belki de en rahat iki takımı 21. Haftada karşı karşıya geldi. Üst sıralardan kopan Erdemli Belediyespor ile Yolspor’un maçından ev sahibi ekip galip ayrıldı. Rakibini 3-1 geçen Erdemli Belediyespor puanını 22 çıkartırken, amaçsız Yolspor ise 33 puanda kaldı.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA