BİSİKLETÇİLER MERSİN’DE BULUŞACAK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BİSİKLETÇİLER MERSİN’DE BULUŞACAK


 

Mersin’de bu yıl ilk kez, Kalkınma Bakanlığı destekleri ile Mersin Valiliği, Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Mersin Ekonomi Platformu (MEP) katkılarıyla ‘turunçgil’ temasıyla düzenlenecek olan ‘1.Uluslararası Akdeniz Bisiklet Turu’ için geri sayım başladı.

İbrahim Yüncüler 

Akdeniz İhracatçılar Birliği’nde (AKİB), Vali Ali İhsan  Su başkanlığında, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı, Mersin Ekonomi Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kaçmaz ve platform üyelerinin katılımıyla düzenlenen basın toplantısında, etkinlik hazırlıkları ile ilgili kamuoyu bilgilendirildi. Vali Su, 15 ülkeden 25 takım ve 175 sporcunun katılacağı etkinliğin birçok televizyon kanalında da aynı anda canlı yayınlanacağını bildirdi. 3 etap halinde toplam 434 kilometrede gerçekleşecek organizasyon 2 Mart'ta Hatay’dan başlayacak ve 4 Mart'ta Mersin’de sonlanacak. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA