ÖZEL SEKTÖRE YÖNETİM EĞİTİMİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÖZEL SEKTÖRE YÖNETİM EĞİTİMİ


 

Girişimci İnsan Kaynakları Derneği (GİDERİK) tarafından üniversite, sanayi, kent işbirliğine katkı sunmak, firmaların kurumsallaşma, markalaşma, insan kaynakları yönetimi konusunda standartlarını yükseltmek amacıyla ’Akademik Projesi’ hayata geçirildi.

Bu amaçla Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü işbirliğinde 80’den fazla kurumsal firmadan 100 profesyonel yönetici ve insan kaynakları uzmanının katıldığı 'İleri Yönetim Becerileri Eğitimi', Çağ Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Murat Koç tarafından verildi.

GİDERİK Başkanı Serkan Özada, 2010-2017 dönemini insan kaynaklarında birlik projesini başarıyla gerçekleştirdiklerini belirterek, gelinen nokta itibariyle 100 den fazla insan kaynakları uzmanı ve profesyonel yöneticinin bir arada olduğu derneğin Türkiye'nin markası olma hedefiyle çalıştığını ve bölgeye örnek teşkil ettiğini söyledi. 2018-2020 dönemlerinin ise işgücü piyasasına yön veren lider kurum ve kişilerle kurumsallaşma ve markalaşma süreçlerine katkı sağlayan ve örnek oluşturan bir model oluşturma hedeflerinin olduğunu kaydeden Özada, bu nedenle ‘Akademik Projesi'ne büyük önem verdiklerini, nihai hedeflerinin üniversite, sanayi, kent işbirliğine katkı sunmak olduğunu ifade etti.
Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mustafa Kutlu ise Mersin’e katkı sağlayacak projelerin içerisinde yer almak istediklerini, özellikle yakın dönemde gerçekleştirilecek 'İstihdam Fuarı'nın hazırlıklarına yoğun bir şekilde devam ettiklerini kaydetti. (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA