DOLANDIRILDI, İFLAS ETTİ DOLANDIRICI POZİSYONUNA DÜŞTÜ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DOLANDIRILDI, İFLAS ETTİ DOLANDIRICI POZİSYONUNA DÜŞTÜ!


 

Farklı şehirlerde birçok kişiyi dolandırdığı iddiasıyla hakkında dava açılan Şehmus B.’nin son kurbanı olan Ecevit Akçiçek, “Dolandırıldım. İflas ettim, üstüne üstlük de benim adıma verilen çekler yüzünden dolandırıcı pozisyonuna düştüm” diyerek, yaşadıklarına isyan etti.

HEDİYE EROĞLU

Antalya ve Diyarbakır’da iki ayrı kadını dolandırdığı iddiasıyla hakkında dava açılan Şehmus B.’nin, Bursa’da da bir kişiyi daha mağdur ettiği ileri sürüldü.

Diyarbakır’da engelli Heja G.’yi evlenme vaadiyle dolandırarak ameliyat için biriktirdiği parayı aldığı ve Antalya’da da Firdevs K. isimli bir kadını dolandırdığı iddia edilen Şehmus B.’nin, son kurbanı olduğunu iddia eden Ecevit Akçiçek isimli vatandaş, yetkililere bu şahsın hak ettiği cezayı alması için çağrı yaptı.

KENDİSİNİ MÜTEAHHİT OLARAK TANITIYOR

İş gezisi için Mersin’e gelen ve burada gazetemize açıklamalarda bulunan Ecevit Akçiçek, aslen Diyarbakırlı olan ve kendisini Şeya İnşaat Şirketi’nin sahibi bir müteahhit olarak tanıtan Şehmus B. ile 2012 yılı sonlarına doğru tanıştığını, bu süre içerisinde kendisine inşaat işleri alanında yardımcı olduğunu söyledi. Şembus B.’nin Bursa’nın Mudanya ilçesinde kendisine 42 dairelik bir inşaat işi verdiğini aktaran Akçiçek, “Bu iş karşılığında bana Antalya’da Kocayanık Sitesi’ndeki dubleks daireyi vermeyi vat etti. Ama vermedi.

Bu esnada Şehmus B.; Diyarbakır’daki maden ocağını 800 bin TL civarında bir paraya satarak karşılığında çek aldığını söyledi. Aldığı bu çekleri benimle yaptığı ticarette, benim ismim üzerinden piyasada kullandı.

Şehmus B.’nin istediği işleri yapabilmek için piyasadan malzeme aldım. Kendisine yardımcı olmak amacıyla çekini ödemesine yardım etmek için arabamı sattım. Arabamın parasını Diyarbakır’da dolandırdığı bize ise nişanlım diye tanıttığı Heja G’den alacağını ve borcunu ödeyeceğini söyledi. Ama ödemedi.

Bu esnada Mudanya’da yapımını sürdürdüğümüz inşaatı bir başkasına satarak, borçlarını buradan gelecek para ile ödeyeceğini söyledi. Ancak aradan geçen 3 yıla rağmen bana borcunu ödemezken, adımı kullanarak piyasaya verdiği çeklerin de sahte olduğu ortaya çıktı. Piyasaya verdiği çeklerden dolayı mahkemelik oldum, dolandırıcı pozisyonuna düştüm. Piyasada itibarım zedelendi ve iflas ettim. Maddi olarak beni yaklaşık 250 bin TL dolandıran bu şahıs, manevi olarak ise hayatımı kararttı. Bu adam dışarıda elini kolunu sallayarak gezememeli” dedi.

“HAK ETTİĞİ CEZAYI ALSIN”

Şehmus B’nin daha sonra birçok kişiyi dolandırdığını öğrendiğini de dile getiren Ecevit Akçiçek, “Bu şahsın; ben, Heja G. ve Antalya’da Firdevs K. isimli iki kadının yanı sıra farklı illerde pek çok kişiyi dolandırarak, mağdur ettiği bilgisine ulaştım. Konuyla ilgili diğer mağdurlar gibi bende adli makamlara giderek şahıstan şikayetçi oldum. Ancak bir çok kişinin canını yakmasına ve bu kişilerin de şikayetçi olmasına rağmen bu şahsın elini kolunu sallayarak dışarıda dolaşabiliyor olması kabul edilebilir değil. Bizleri mağdur ettiği gibi başka insanların da canını yakabilir. Konuyla ilgili soruşturmanın derinleştirilmesini ve elimizdeki delilerin adli makamlarca daha detaylı incelenip bu şahsın hak ettiği cezayı almasını istiyoruz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA