SARIKEÇİLİ ÇOCUKLAR SERTİFİKALARINI ALDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SARIKEÇİLİ ÇOCUKLAR SERTİFİKALARINI ALDI


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mersin Kent Konseyi tarafından hayata geçirilen ve bu yıl 4.’sü gerçekleştirilen Sarıkeçili çocuklar projesi kapsamında sertifika töreni gerçekleştirildi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mersin Kent Konseyi tarafından hayata geçirilen ve bu yıl 4.’sü gerçekleştirilen Sarıkeçili çocuklar projesi kapsamında sertifika töreni gerçekleştirildi. Belediyeden yapılan açıklamaya göre; Törende sertifikalarını ve hediyelerini alan Sarıkeçili çocuklar, proje için Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a teşekkür ettiler.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen törene Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel’in yanı sıra Mersin Kent Konseyi Başkanı Yasmina Lokmanoğlu, daire başkanları ve Sarıkeçili çocuklar katıldı.

“ÇOCUKLARIMIZIN MERSİN’İ TANIMASI LAZIM”
Törende Yörük çocuklarına sertifikalarını ve hediyelerini veren Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel, Bu proje Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Burhanettin Kocamaz’ın bir projesiydi. Bu projenin mimarlarından birisi de Kent Konseyi Başkanımız Yasmina Lokmanoğlu’dur. Bu projedeki temel amacımız Mersin’i çocuklarımıza tanıtmak. Mersin’i kendi Yörük çocuklarımız maalesef bilmiyor. Çünkü fırsatları olmuyor. Ben bu dönem etkinliklere geldiğimde bir sarıkeçili çocuğumuza sordum. Mersin’e hiç geldin mi diye. Erdemli’nin Esenpınar Mahallesi’ndenmiş ve Mersin’e hiç gelmemiş. Bu beni biraz duygulandırdı. Çocuklarımızın Mersin’i tanıması lazım” dedi.
Projeye katılan Sarıkeçili çocukların Mersin’i tanıdığını, yeni arkadaşlar edindiğini gördükçe projenin amacına ulaştığı için mutluluk duyduklarını söyleyen Gökbel, “Bu proje kapsamında hem Mersin’i gezdiniz aynı anda eğlendiniz. Mersin’in tarihi ve turistik yerlerini görme fırsatı yakaladınız. Bu projede temel amaçlarımızdan birisi de kendi değerlerimizi Yörük çocuklarımıza tanıtmak. Çok başarılı bir proje olduğuna inanıyorum ve bu projeyi bundan sonrada devam ettireceğiz. Burada yaşadığınız güzel anılarınızı unutmayacağınızı biliyoruz. Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza da teşekkür ediyoruz” dedi.
Törende 32 Sarıkeçili çocuğa, eğitmen, lider ve antrenörlere katılım belgesi verildi. Sarıkeçili çocuklara sertifikanın yanı sıra günlük hayatlarında ve eğitim hayatlarında kullanabilecekleri Eşofman takımı, ayakkabı, kırtasiye seti, kitap, resim malzemeleri hediye edildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA