GERİLİM TIRMANDI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GERİLİM TIRMANDI!


 

Kazanlı’da mahalleliler ile Suriyeli Sığınmacılar arasındaki gerginlik yine tavan yaparken, çıkan kavgada 3 vatandaş yaralanırken olaya karışan 9 sığınmacı gözaltına alındı.

Mehmet Nabi Batuk

Mersin’in Merkez Akdeniz İlçesine bağlı Hürriyet Mahallesi’nde yaşayan Suriyeli sığınmacılar ile mahalleli arasında yaşanan gerginlik bir kez daha tehlikeli boyutlara ulaştı. Gece saatlerinde başlayan olaylarda iddialara göre 9 Suriyeli sığınmacı mahalledeki 1 genci darp etti. Kavgaya aile bireylerinin de dahil olmasıyla gerilim tırmandı. İhbar üzerine olay yerine Çevik Kuvvet, TOMA, zırhlı araçlar ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kavga sırasında yaralanan 3 mahalleli hastaneye kaldırılırken; 1 vatandaşın başına aldığı darbelerle yaralandığı bildirildi. Çıkan olay nedeniyle sokağa dökülen mahalleliyi ise Mersin Emniyet Müdürlüğü’nden gelen üst yetkili görevliler  sakinleştirdi. Kavgada yaralanan vatandaşların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, Suriyeli sığınmacılar güvenlik önlemi alınarak mahalleden tahliye edildi. 
Öte yandan olaya karışan 9 sığınmacının gözaltına alındığı öğrenilirken sığınmacıların aileleri ise misafirhaneye gönderildi. Bürokratik işlemlerin ardından sığınmacıların sınır dışı edilecekleri bildirildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA