13. TARIM FUARI KAPILARINI AÇIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

13. TARIM FUARI KAPILARINI AÇIYOR


 

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından desteklenen ve CNR Fuarcılık tarafından 22-25 Şubat 2018 tarihleri düzenlenecek olan ‘13. Mersin Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarı’nın ön değerlendirme Toplantısı Vali Ali İhsan Su Başkanlığı’nda gerçekleştirildi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre; Valilik Toplantı Salonundaki gerçekleştirilen toplantıya Büyükşehir Belediyesi ve ilgili kamu kurum ve kuruluş yetkilileri, kamu kurumu niteliğindeki meslek odaları, sivil toplum kuruluş temsilcileri ile CNR Fuarcılık yetkilileri katıldı.

Toplantıda yaptığı konuşmasında, Türkiye’nin tarım ürünleri üretimi ve ihracatında önemli bir merkezi haline gelen Mersin’de bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı’nın tüm sektörü bir araya getirdiğini ifade eden Vali Ali İhsan Su, fuarın tarım sektörüne son derece önemli fırsatlar sunduğunu kaydetti. 
Vali Ali İhsan Su’nun konuşması sonrasında toplantı, ’13. Mersin Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarı’ kapsamında yapılan ve yapılması planlanan çalışmaların masaya yatırılmasıyla devam etti. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA