Mersin’de terör operasyonu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin’de terör operasyonu


 

Mersin’de PKK/KCK terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen operasyonda 5 kişi gözaltına alındı. Şahısların Zeytin Dalı Harekatı’nı boykot etmek için eylem hazırlığında oldukları belirlendi.

Edinilen bilgiye göre, Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı'nın PKK/KCK terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik soruşturması kapsamda Suriye'nin Afrin bölgesinde devam eden Zeytin Dalı Operasyonunu boykot edip ses getirmek ve kendi yandaşlarına moral vermek için çeşitli eylem hazırlığı içinde bulunan 7 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

Şahısların askeri tesisler, kamu binaları ve araçlar ile özellikle Mersin'de kayyum olarak görev yapan belediyelere yönelik eylem hazırlığı içinde oldukları belirlendi.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekipleri, belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda 5 kişi gözaltına alınırken, 2 kişinin ise aranmasına devam ediliyor.

Şüphelilerin bulunduğu bölgelerde yapılan aramalarda ise örgütsel yayın ve çok sayıda dijital malzeme ele geçirildi. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA