MTOSB onlara emanet | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MTOSB onlara emanet


 

Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi ve genişleme alanında faaliyet gösteren firmaların oluşturduğu Mersin Organize Sanayi Bölgeleri Kullanıcılar Derneği’nin (MORSKUD) yeni yönetim kurulu, hedeflerini ve çalışmalarını kamuoyuyla paylaştı.

SONER AYDIN

Mersin Organize Sanayi Bölgeleri Kullanıcılar Derneği (MORSKUD)  9 Ocak’ta gerçekleştirdiği olağanüstü genel kurulda Ahmet Baran başkanlığa getirildi. Yeni başkan ve yönetim kurulu üyeleri basınla bir araya gelerek derneğin çalışmalarını anlattı.

“DİNAMİK BİR PROJE İLE HEM EĞİTİM ALAN HEM DE İŞVEREN KAZANÇLI ÇIKACAK”

Göreve gelmelerinin ardından, kurumsallaşmanın bir gereği olarak üyelerine kaliteli ve verimli hizmet sunmak için MORSKUD Yönetim Kurulu ile çalışmaları gözden geçirdiklerini dile getiren dernek başkanı Ahmet Baran, gerekli görülen projelerin rehabilite edildiğini söyledi. Stratejik Çalışma Planı ve Çalışma Talimatları hazırladıklarını sözlerine ekleyen Baran, “Görevimiz MORSKUD’u sahiplenmek değil sahiplerine hizmet etme inancında olmaktır. Belli bir plan dahilinde sektörel toplantılar ve ziyaretler gerçekleştirdik. Bu ziyaretlerimiz devam edecektir. Sanayi ve sanayiciler için ihtiyaç duyulan konferans ile seminerlerin düzenlenmesi adına girişimlerde bulunduk. TAMEB projesi ile önce eğitim sonra istihdam gerçekleşecektir. Dinamik bir proje ile hem eğitim alan hem de işveren kazançlı çıkacaktır. Yeni eğitimlerimiz de başlayacak. MORSKUD’un eğitim-öğretim anlamında herkese bir farkındalık yaratacak ve sonunda Mersin kazanacak. AR-GE, girişimcilik genişletilmiş sektörel toplantılar, dış ticaret, finans, muhasebe ve mali analiz, kurumsallaşma, enerji verimliliği, tasarım, satın alma teknikleri konusunda da eğitimler planlıyoruz. Gerek biz işverenler gerekse üst düzey yöneticilerimiz için sürekli eğitim almamıza ve kendimizi geliştirmemize fırsat yaratacak konularda üniversitelerimiz ile de görüşerek bir eğitim merkezi oluşturacağız. Sizlere ücretsiz bir online üniversite sertifikalı ders programı hazırlayacağız” dedi.

ENGELLİLER DE UNUTULMADI

Sosyal sorumluluk projesi olarak engellilere yönelik projeler ürettiklerini kaydeden Baran şöyle konuştu:  “İlerleyen süreçte bu gelişmeleri herkes ile paylaşarak insanların farkında ve sosyal sorumlu olmaları konusunda da çalışmalarımızı paylaşacağız. Genç ve dinamik bir ekiple hep birlikte çalışıyoruz. Gerek kendi işlerinde, gerekse özel hayatlarında fedakarlık yapan ve büyük bir özveri ile çalışan ekibimiz, derneğimize değer katmak adına ellerinden gelenin fazlasını yapmaktadırlar. Ekip ruhumuzun önce derneğimize sonrasında Mersin’e etki edeceğine inanıyorum. Bu ekiple yola çıktığım için çok memnunum.”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA