VALİ SU ORGANİZE SANAYİDE İNCELEMELERDE BULUNDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

VALİ SU ORGANİZE SANAYİDE İNCELEMELERDE BULUNDU


 

Vali Ali İhsan Su, Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTSOB) Müteşebbis Heyeti Ocak ayı olağan toplantısına başkanlık etti.

 Mersin Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, MTOSB hizmet binasında gerçekleştirilen toplantıya Vali Su’nun yanı sıra; Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz,  MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli ve müteşebbis heyet üyeleri katıldı.

 “VALİ SU, MERSİN TARSUS OSB’DE İNCELEMELERDE BULUNDU” 
Müteşebbis Heyet toplantısı öncesinde OSB’de faaliyet gösteren bazı üretim tesislerinde incelemelerde bulunan Vali Su, ilk olarak Mersin-Tarsus OSB içerisinde faaliyet gösteren ‘Özbal Çelik Boru’ isimli tesisi ziyaret etti.
40 dönüm arazi üzerinde kurulan ve yaklaşık 150 kişiye istihdam sağlayan tesisteki üretim bandı hakkında firmanın yönetim kurulu üyesi Hasan Tufan Ballı’dan bilgi alan Vali Ali İhsan Su, genel kullanım ve sanayi tipi her türlü boru imalatının yapıldığı üretim tesisindeki incelemelerini, 1995 yılında firma bünyesinde kurulan ve Akdeniz Bölgesinin bu alanda kurulan ilk akredite laboratuarı olma özelliği taşıyan ‘Tahribatlı-Tahribatsız Muayene Laboratuarı’nı gezerek sürdürdü. Vali Su, laboratuarda yapılan deney ve karşılaştırma faaliyetleri hakkında bilgi aldıktan sonra duvar kâğıdı üretimi ve ihracatı yapan ‘Armada’ isimli firmanın üretim tesisine geçti.
Vali Ali İhsan Su, MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli’nin de katıldığı inceleme programının akabinde ‘MTOSB Şubat ayı yönetim kurulu toplantısına başkanlık etti.
MTOSB hizmet binasında gerçekleşen ve 2018 yılının ilk toplantısı olma özelliği taşıyan toplantıda, bir önceki toplantıda alınan yönetim kurulu kararları gözden geçirilerek, gündem maddeleri görüşüldü ve karara bağlandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA