UNUTULMADI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

UNUTULMADI!


 

Mersin’de geçtiğimiz günlerde elim bir kaza sonucu yaşamını yitiren Gülnar Belediyespor’lu genç futbolcu Hakan Saraçer’in adı 2. Amatör Lig’e verildi.

ALİ ŞANLI

Mersin'in merkez Toroslar ilçesinde oturan 24 yaşındaki Hakan Saraçer, 5. kattaki evlerinin balkonundan düşmüş, kaldırıldığı Mersin Şehir Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Hastane yetkilileri, organların bağışlanması için aileyle görüşmüş ve ailenin onay vermesi üzerine, Mersin Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden Gülnar Belediyespor'un futbolcusu Saraçer'in kalp, karaciğer, böbrekleri ve korneaları uzman hekimlerce alınarak, İstanbul, Adana ve Gaziantep'de organ bekleyen 5 hastaya umut olmuştu. 

Vefatı ile futbol kamuoyunu yasa boğan genç futbolcunun ismi bu hafta başlayacak olan 2. Amatör Lige verildi. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun (ASKF) girişimi sonucu 2. Amatör ligi bu sezon Hakan Saracer Sezonu olarak tescil edildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA