YİNE TAKIM DEĞİŞTİRDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YİNE TAKIM DEĞİŞTİRDİ


 

2 dönem önce Mersin İdman Yurdu’nda oynayan Mersin’li futbolcu Efe Özarslan yine takım değiştirdi. Efe, daha önce Mersin İdman Yurdu’nu çalıştıran Levent Erişin çalıştırdığı Fethiyespor ile anlaştı.

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta ara transfer döneminde kadrosunu takviye etmeye çalışan Fethiyespor, Amed Sportif'ten ayrılan Mersin İdman Yurdu’nun 28 yaşındaki eski stoperi Efe Halil Özarslan ile anlaştı.
Teknik direktör Levent Eriş'in raporu doğrultusunda kadroya dahil edilen Efe Halil, kariyerinde daha önce Hacettepe, Gençlerbirliği, Bucaspor, Mersin İdman Yurdu, Karşıyaka, Boluspor ve Kayserispor'da forma giydi. Teknik direktör Levent Eriş, takviye çalışmalarını sürdüreceklerini belirterek, "Ara transferin sonuna kadar 4 veya 5 futbolcu daha almayı hedefliyoruz. Bunu yaparken kulübün ekonomik yapısına zarar vermeyeceğiz. Pazar günü Hacettepe ile oynanacak ikinci yarının ilk maçını kazanmak istiyoruz. Yeni transferlerden hazır durumda olanlar bu karşılaşmada forma giyecek" diye konuştu.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA