CİNSEL İSTİSMAR DAVASINDA ŞOK İFADELER: ŞİKAYETÇİ OLAN ANNEYE KOCADAN DAYAK! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CİNSEL İSTİSMAR DAVASINDA ŞOK İFADELER: ŞİKAYETÇİ OLAN ANNEYE KOCADAN DAYAK!


 

Silifke’de 50 yaşındaki H.S’nin 5 yaşındaki torununa yönelik cinsel istismar davasının duruşması görüldü. Çocuğun dayısının dinlendiği duruşmada ortaya şok ayrıntılar çıktı.

SONER AYDIN

Mersin’in Mut ilçesinde geçtiğimiz yıl Eylül ayında 3 çocuk annesi Ş.S., 50 yaşındaki kayınpederi H.S.’nin kızını taciz ettiğini iddia ederek Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunmuş ve şikayet üzerine dava açılmıştı.

“BABA ŞİKAYETTEN VAZGEÇTİ”

Önceki gün Silifke Adliyesi’nde görülen davanın ikinci duruşmasında istismara uğrayan çocuğun dayısı dinlendi. Olayın ilk tanıklarından olan dayı, istismara uğrayan çocuğun kendilerine anlattıklarını mahkemede anlattı. Olayı öğrendiklerinden sonra çocuğun babasını şikayet için karakola götürmek istediğini ancak yolda ‘ben babamı nasıl şikayet ederim’ deyip vazgeçtiğini söyledi. Babanın şikayetçi olmamasının üzerine kendisinin şikayetçi olduğunu dile getiren dayı, çocuğun annesinin de şikayetçi olmak istediğini ancak kocasının engel olduğunu belirtti. Kardeşinin buna rağmen şikayetçi olduğunu, sonrasında ise kocasının kendisini şikayetten vazgeçirmek için günlerce dövdüğünü kaydeden dayı bunun üzerine annenin Mersin’e kaçıp çocukları ile beraber kadın sığınma evine sığındığını ifade etti. 
Tanıkları dinleyen mahkeme esas hakkında mütalaa verilmesi için dosyayı Cumhuriyet Savcısına yolladı ve duruşmayı 9 Mart’a ertelendi. Tutuklu yargılanana H.S.’nin ise tutukluluk halinin devamına karar verildi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA