‘HAYIR’ DİYENLER HAKLI ÇIKTI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

‘HAYIR’ DİYENLER HAKLI ÇIKTI


 

CHP Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu HDP, Saadet Partisi ve İyi Parti il başkanlıklarını ziyaret etti.

Kuyucuoğlu ziyaretlerinin ardından yaptığı yazılı açıklamada, demokrasi, özgürlük ve insan hakları diyen kesimlerin önümüzdeki süreçte güç birliği içinde hareket etmesi gerektiğini belirterek, “Demokrasinin yaşaması, parlamenter sistemin geri getirilmesi için 16 Nisan referandumunda hayır diyenlerin ne kadar haklı bir gerekçeyle karşı çıktıklarını yaşadığımız süreç göstermektedir” dedi.

Milletvekili Kuyucuoğlu, Halkların Demokratik Partisi (HDP) ve Saadet Partisi Mersin il başkanlıklarını ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. Kuyucuoğlu, örgütlenme çalışmalarını sürdüren İyi Parti’nin Mersin İl Başkanlığı’na atanan Dr. İbrahim Özel’i de parti binasında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Ziyaretleriyle ilgili bir açıklama yapan Serdal Kuyucuoğlu,  “Demokrasinin yaşaması, parlamenter sistemin geri getirilmesi için 16 Nisan referandumunda ‘hayır’  diyenlerin ne kadar haklı bir gerekçeyle başkanlık sistemine karşı çıktıklarını yaşadığımız bu süreç göstermektedir. Ülke aylardır OHAL ve KHK rejimi ile yönetiliyor. Hukuk ayaklar altına alınıyor, milletin seçtiği meclis devre dışı bırakılıyor, milletvekilleri, belediye başkanları tutuklanıyor. Demokrasi, özgürlük, insan hakları diyenlerin güç birliği içerisinde hareket etmesi gerekiyor. Bunun için özveriyle çalışacağız. Demokrasiye olan inancımız gereği, Türkiye’deki demokratik güçleri bir arada tutma gayretine değer veriyoruz ve bu kapsamda gerekli çalışmaları yapıyoruz. Siyasi partiler demokrasimizin ayrılmaz parçalarıdır. Bu çerçevede Halkların Demokratik Partisi, Saadet Partisi ve İyi Parti Mersin il teşkilatlarını ziyaret ettik” diye konuştu.
CHP Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu, Akdeniz Gençlik Merkezi, Mersin İdman Yurdu Kırmızı Şeytanlar Grubu ve Mersin Niğde İli ve İlçeleri Kültür ve Dayanışma Derneği’ni de ziyaret etti. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA