LİDER YALNIZ KALDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

LİDER YALNIZ KALDI


 

Mersin Süper Amatör Lig’de 16.hafta geride kaldı. Lider İçelspor’un zirve yarışında yalnız kaldığı hafta, Meskispor’un puan kayıpları sürdü.

Alt tarafın ise ateşinin arttığı hafta yine bol gollü geçti. 27 golün atıldığı hafta liderin değişmediği gibi şampiyonluk yarışında yalnız kalması, üst tarafın heyecanını düşürse de alt taraftaki ligde kalama mücadelesinin aynı tempoda devam etmesine neden oldu.

İÇELSPOR RAHATLATTI
Lider İçelspor ligin 16. haftasında deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden K.Milliyespor ile karşı karşıya geldi. Rahat bir oyun sonunda karşılaşmadan 5-1 galip ayrılan İçelspor, şampiyonluk yolunda yalnız kaldı. Ligin 3’cü haftası lider koltuğuna oturan ve hiç bırakmayan Siyah Beyazlı ekip, yakın takipçisi Meskispor’un bu hafta puan kaybetmesi ile puan farkını 7’ye çıkardı. 

MESKİSPOR’DE BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞI
Lig başlamadan önce şampiyonluğun en büyük adaylarından olan Meskispor’da ise büyük hayal kırıklığı yaşanıyor. Hemen hemen her sezon büyük paralar harcayarak şampiyonluk umutları ile lige başlayan Mavi Beyazlı ekip bu hafta suni çim sahada oynanan maçta lig 4’cüsü Yolspor ile 2-2 berabere kaldı. Bu sonuç Meski ekibinin lige erken havlu atmasına neden oldu. Şampiyonluk umudu mucizelere kalan Mesksipor’da tek hedef baraj maçı oldu. Bölgesel Amatör Lig’den gelecek olan takımla tarafsız sahada oynanacak maçı hedefleyecek olan Meskispor’da , ‘Bundan sonra işler nasıl ilerler, teknik ekip ve kadroda değişim olur mu?’ beklentileri ise şu sıralar birinci gündemde olacak.

TOROSLAR’UN UMUDU SÜRÜYOR 
Ligde şampiyonluk umudu kalmayan Meskispor gibi baraj maçını hedefleyen Toroslar Belediyespor da ligde kalma mücadelesi veren Tarsus temsilcisi Reşadiyespor’u 1-0 yenerek lig ikinciliği yolunda umutlarını sürdürdü. Tarsus ekibi Reşadiyespor ise sezon başı yaptığı transferlerle ses getiren, ancak takım olma yolunda mesafe alamayınca arka arkaya aldığı mağlubiyetlerle ligin dibine demir atan bir takım oldu. Galibiyet serisi yakalamaz ise ligde kalma şansı bulunmayan Reşadiye Lige veda etme olasılığı en yüksek takım olarak dikkat çekiyor.

TARSUS KANALSPOR YIKILDI
Erdemlispor açısından fazla bir önem arz etmeyen maçta ligde kalma mücadelesi veren Tarsus Kanalspor karşılaşmasında toplam 8 gol atıldı. Erdemlispor’un baştan sona üstün oynadığı maçta 7-1 gibi flaş bir skor ortaya çıktı. Erdemlispor için sıradan bir galibiyet olurken Kanalspor için ise tam bir yıkım oldu. Bu maçta alacakları galibiyetle lige tutunmayı amaçlayan Tarsus temsilcisi, 3 puanın yanı sıra  yenen 7 golle morallerde gitti.

PUANLAR PAYLAŞILDI
Ligin iyi ekiplerinden olan Yenişehirspor ise son haftalardaki kötü performansına bir yenisini daha ekleyerek ikincilik şansını da bitirdi. Ligde düşme korkusunu yakından hisseden Akdenizgücü, Yenişehir ile 2-2 berabere kaldı. Akdenizgücü aldığı 1 puan ile üst taraf ile makasının açılmasını engellerken Yenişehirspor’un ise 2-2’lik sonuç pek işine yaramadı.

GÜLNAR BELEDİYE SPOR 5’DE 5 YAPTI
Süper Amatör’de mücadele eden Gülnar Belediye Spor ise 5'de 5 yaparak büyük bir başarıya imza attı. Son haftalardaki çıkışı sürdüren Gülnar Belediye Spor son olarak Cumartesi günü kendi evinde ağırladığı Mersin Orman Spor’u 2. yarıda attığı gollerle 2-0 yenerek 5'de 5 yaptı. İlk yarısı golsüz tamamlanan maçta Gülnar Belediye Sporun golleri 55. dakika da Ramazan Şefik ve 70. dakika penaltıdan yeni transfer Okan Özdemir’den geldi.
Maçın ardından futbolcular ve taraftarlar büyük sevinç yaşarken maç sonu açıklamalarda bulunan Gülnar Belediye Spor Teknik Direktörü İbrahim Küçükışık; “Kendi saha ve seyircimiz önünde futbol oynamak mücadelemizi biraz daha üst seviyeye çıkarmamızı sağlıyor. Bu gün de taraftarımızın da desteği ile güzel bir oyunla rakibimizi 2-0 yendik. Hedefimiz bu güzel futbol ve galibiyet serisine devam ederek üst sıralarda yerimizi almak. Bütün Oyuncularımı kutluyorum. Bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza ve maddi manevi destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

YIKILDILAR
Mersin 1.Amatör kümede şampiyonluğun en büyük adaylarından olan Tarsus Yıldırımspor ise moralsiz sahaya çıktı. Ligde başarılı sezon geçiren  Tarsus Yıldırımspor son Lig maçından önce alına haber tüm takımı üzdü. Takımın neşe kaynağı olan, futbolu ile beğeni toplayan  Burkina Faso'lu oyuncusu Issouf Dera'nın 4 yaşındaki oğlunun vefat ettiği haberi takımı derin sessizliğe boğdu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA