20 PROJEYE HİBE YARDIMI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

20 PROJEYE HİBE YARDIMI


 

Mersin’de, Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında hayata geçirilecek 20 Proje ve ‘1 Güdümlü Proje ile dezavantajlı grupların sosyal imkanları arttırılacak.

Mersin’de 20 SODES Projesi ile ‘1 Güdümlü Proje’nin finansman sözleşmeleri Vali Ali İhsan Su başkanlığında yapılan imza töreni ile imzalandı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre; Sosyal Destek Programı (SODES) 2017 Yılı Ek Proje Teklif Çağrısı Döneminde hibe almaya hak kazanan ‘20 SODES Projesi’ ile ‘1 Güdümlü Proje’nin finansman sözleşmeleri Vali Ali İhsan Su başkanlığında yapılan imza töreni ile imzalandı.
Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen İmza Töreni’ne Vali Ali İhsan Su’nun yanı sıra; Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, SODES Birim Koordinatörü Murat Ozan ile kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
 Vali Ali İhsan Su, imza töreni öncesinde yaptığı konuşmasında, Mersin’de özellikle dezavantajlı grupların sosyal imkânlarını arttırmak, onları istihdama kazandırmak, sosyal çevre, yaşam standartlarını yükseltmek amacıyla birçok projenin uygulamaya konulduğunu dile getirdi. 1. Dönem Proje Teklif Çağrısı Döneminde 6 güdümlü proje ile 22 SODES projesinin uygulandığını dile getiren Vali Su, 2. dönemde ise 15 yerleşim yerine sosyal ve spor aktiviteleri yapılabilecek üniteler kazandırmayı hedefleyen 1 güdümlü proje ile 20 SODES projesinin uygulanacağını söyledi. Konuşmasının devamında, projelerin Mersin’in gelişimi açısından önemine değinen Vali Ali Su, bu konuda desteklerini esirgemeyen Kalkınma Bakanı  Lütfi Elvan’a şükranlarını arz ederek, finansman sözleşmesi imzalanan projelerin hayırlı uğurlu olmasını temenni etti. Vali Ali İhsan Su’nun konuşması akabinde, SODES kapsamında hibe almaya hak kazanan 20 proje sahibi kurum ve kuruluşun temsilcileriyle birlikte finansman sözleşmelerinin imzalanmasının ardından tören sona erdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA