SİLİFKELİ GENÇLER SKATEPARK İSTİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SİLİFKELİ GENÇLER SKATEPARK İSTİYOR


 

Patenci gençler gösterileriyle nefes kesiyor

Silifke’de kaykay ve paten yapmayı seven gençlerin hoşça vakit geçirdikleri Göksu Parkı, hafta sonlarında kent sakinlerinin de büyük ilgisini görüyor. Paten ve Kaykay kullanan gençler birbirinden ilginç gösterileriyle büyük ilgi görüyorlar.

Vatandaşların meraklı gözlerle izledikleri kaykay ve patenci gençler birbirinden güzel hareketler sergileyip izleyenlere güzel anlar yaşatıyorlar. 
Paten için en uygun alanın okul bahçeleri ve Göksu Parkı olduğunu belirten gençler, ‘Belediyemize ve başkanımıza bu alan için teşekkür ediyoruz. Ama kendisinden bir isteğimiz var. Silifke’ye yakışan ve bizim gibi paten ve kaykay kullanan birçok gencin buluştuğu bir yere Skatepark yapmasını istiyoruz. Bizler haftanın belirli günlerinde bu alanda buluşup birbirinden değişik gösteri ve şovlar yapıyoruz. Parka gelen birçok insan bizim bu gösterilerimizi beğeniyle izliyor ve alkışlarıyla destek veriyorlar. Özellikle hafta sonları tatilinde ve akşamdan sonra stres atabileceğimiz uygun spor alanları bizlere tahsis edilirse daha güvenli ortamda kaykay ve patenci arkadaşlarımız hünerlerini sergileme fırsatı bulabilirler” diye konuştular.
Gençlerin bu isteğine olumlu yaklaşan Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Gençlerimizin bu taleplerini değerlendirmeye alıyoruz. İmkânlarımız ölçüsünde farklı birçok alanda hizmet ve proje üretiyoruz. Neden bunların içerisinde Skatepark olmasın. Gençlerimizin eğitiminde spor önemli bir yer tutuyor. Her gencimizin mutlaka bir spor dalı ile uğraşmasını arzu ediyoruz. Hangi alanda yetenekliyseniz o spor dalı ile ilgilenmelisiniz" dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA