DÜNYA TİCARETİ FOTOĞRAF KARELERİNDE | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DÜNYA TİCARETİ FOTOĞRAF KARELERİNDE


 

MTSO’nun da destek verdiği Korykos 2017 Uluslararası Fotoğraf Yarışması’nın ‘Dünya’da Ticaret’ kategorisinde finale kanal 22 fotoğrafı, MTSO Sanat Galerisi’nde sergilendi.

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’ndan yapılan açıklamada; Mersin Olba Fotoğraf Derneği’nin Korykos Antik Kenti’nin ismi ile bu yıl ilk kez başlattığı Korykos 2017 Uluslararası Fotoğraf Yarışması sonuçlandı. MTSO’nun da sponsor olduğu  Dünya’da Ticaret kategorisinde finale kalan 22 fotoğraf için MTSO Sanat Galerisi’nde sergi açıldı. Sergi açılışına MTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Çağatay Güneş, MTSO Genel Sekreteri Kadir Dölek, MTSO Eski Meclis Başkanı Faik Burak Gazi, Mersin Olba Fotoğraf Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hulki Muradi ile dernek üyeleri ve davetliler katıldı. Açılışta yarışmaya desteklerinden dolayı MTSO’ya ve Osman İnandıoğlu’na teşekkür plaketi verildi.

Sergi açılışında konuşan Olba Fotoğraf Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hulki Muradi, bu tarz uluslararası yarışmaların ilin ve ülkenin tanıtılmasına katkı sağladığını vurguladı. Bu yıl 7’sini düzenledikleri İbrahim Zaman Uluslararası Fotoğraf Yarışması’ndan edindikleri tecrübeye dayanarak Korykos Antik Kenti isimli yarışmayı düzenlediklerini söyleyen Muradi,Mersin’de yalnızca fotoğrafçıların değil, geniş bir kesimin bu sanata yatkın olduğuna dikkat çekti. 
Dünya’da Ticaret kategorisinde 106 fotoğrafçının 376 fotoğrafla yarıştığını belirten Muradi, jüri değerlendirmesi sonucunda toplamda 22 fotoğrafın ödüle layık görüldüğünü açıkladı. Muradi, Mersinli 2 fotoğraf sanatçısının da bu kategoride ödül aldığını bildirdi. Yarışmanın 2018 yılında da yapılabilmesi adına çalıştıklarını ifade eden Muradi, “MTSO gibi sanatı destekleyen kurum ve kuruluşların katkılarını bekliyoruz. Gelecek yıl için yarışmamızda bakliyat gibi sektörlere yönelik kategoriler oluşturabiliriz” diye konuştu.
MTSO Genel Sekreteri Kadir Dölek ise, yarışmada emeği geçenlere teşekkür ederek, bu tarz kaliteli ve ciddi organizasyonların içinde yer almaktan onur duyduklarını belirtti. Ayrıca Dölek, gelecek yıl da organizasyonun devamı yapılırsa desteklerini sürdüreceklerini ifade etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA