DOSTELİ SİLİFKE’YE UZANDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DOSTELİ SİLİFKE’YE UZANDI


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için oluşturduğu sosyal marketi ilçelere taşıyor. Son olarak Erdemli İlçesi’nde açılan Dosteli Market’in Silifke şubesinde tüm hazırlıklar tamamlandı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için oluşturduğu sosyal marketi ilçelere taşıyor. Son olarak Erdemli İlçesi’nde açılan Dosteli Market’in Silifke şubesinde tüm hazırlıklar tamamlandı. Belediyeden yapılan açıklamaya göre; Mersin Büyükşehir Belediyesi, Dosteli Market projesi ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşmayı başardı.

İlki Mersin merkezde açılan Dosteli Market, ilçelerde hizmete sunulan şubeleri ile büyümeye devam ediyor. Erdemli ve Tarsus’ta açılarak maddi durumu yeterli olmayan vatandaşlara ulaşan Mersin Büyükşehir Belediyesi, bu kez de Silifkeli vatandaşlara ulaşacak.

ANAMUR VE GÜLNAR’A DA DOSTELİ MARKET
Silifke İlçesi Saray Mahallesi’nde otogar arkasında yer alan Dosteli Market, açılış için gün gün sayıyor. Aylık 2 bin ila 2 bin 500 kişiye hizmet verecek potansiyele sahip Dosteli Market, ihtiyaç sahibi ailelerin temel ihtiyaçlarına cevap vererek aile bütçesine katkıda bulunacak.
Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerdeki ihtiyaç sahibi ailelerin popülâsyonuna göre belirlediği yerlerde açacağı Dosteli Market’in Anamur, Gülnar şubeleri ve Tarsus’a ikinci bir Dosteli Market’in açılması için de çalışmalar devam ediyor.

AİLE BÜTÇESİNE DOSTELİ MARKET KATKISI
Dosteli Market, 26 çeşit gıda ve temizlik ürünü ile 28 çeşit tekstil ürününü dar gelirli vatandaşlara sunuyor. Sıvı yağdan bakliyata kadar birçok temel gıda ürününün bulunduğu markette vatandaşlar pantolondan terliğe kadar farklı tekstil ürününe de ulaşabiliyor.
Dosteli Market’ten, Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na başvuran ve dar gelirli olduğu tespit edilen vatandaşlar yararlanabiliyor. Dar gelirli vatandaşların adlarına verilen ve her ay düzenli olarak 200 puanın yüklendiği Mersin Kart ile rahatça alışveriş yapan olan vatandaşlar, isteklerine göre ister ilk seferde isterlerse ayın farklı günlerinde ihtiyaçlarını karşılayabiliyor. Ürünlerin para ile değil puan sistemi ile satışa sunulduğu Dosteli Market’te vatandaşların aldıkları ve farklı puanlara sahip olan ürünler kartlarından düşülerek puanlar market kasasında birikiyor. İhtiyaç sahibi ailelerin, gönül rahatlığı ile alışveriş yapabileceği ve aile bütçesine katkı sağlayabileceği Dosteli Market’e bağış yapmak isteyen vatandaşlar da bağışta bulunabiliyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA