ÇUKUROVA, TRAVEL TURKEY İZMİR TURİZM FUARI’NDA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇUKUROVA, TRAVEL TURKEY İZMİR TURİZM FUARI’NDA


 

Adana ve Mersin, Türkiye’nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan Travel Turkey İzmir Uluslararası Turizm Fuarı’nda tanıtılıyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ ve TÜRSAB Fuarcılık ortaklığıyla düzenlenen Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı 11. kez ziyaretçilere kapılarını açtı.

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş’un katılımıyla açılı yapılan fuarda bu yıl partner il Nevşehir, partner ülke ise Ukrayna oldu.
Fuarda, Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) tarafından hazırlanan Çukurova standında, Adana ve Mersin il kültür ve turizm müdürlükleri, bölgede faaliyet gösteren oteller, tur operatörleri de yer alarak dünyanın dört bir yanından gelen turizm profesyonellerine Adana ve Mersin'in sahip olduğu potansiyel turizm değerlerini ziyaretçiler ile buluşturuluyor.
Fuarın ilk gününde ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gören Çukurova standında fuar süresince, bölgeye ilişkin tanıtım ve seyahat rehberi, broşür, kitapçık, gibi tanıtım materyalleri ve promosyon malzemelerinin yanı sıra bölgeye özgü narenciye, cezerye ve şalgam turizm meraklılarının beğenisine sunulacak. Ayrıca dev ekranlarda ÇKA tarafından hazırlanan Çukurova’nın turistik değerlerini anlatan tanıtım filmlerinin gösterimi yapılacak.
Geçtiğimiz yıl Türkiye’den ve dünyanın farklı destinasyonlarının dahil olduğu 36 ülke ve 60 ilden yaklaşık bin 180 firmanın katıldığı fuar 10 Aralık’ta sona erecek. (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA