TARSUS GIDA İHTİSAS OSB ÇALIŞMALARI HIZLANDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS GIDA İHTİSAS OSB ÇALIŞMALARI HIZLANDI


 

Tarsus Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti olağan toplantısı Vali Ali İhsan Su Başkanlığında yapıldı.

Mersin Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre; Sahil Valilik’te gerçekleştirilen toplantıya Tarsus Belediye Başkanı, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı, Tarsus Ticaret Borsası Başkanı ve Müteşebbis Heyet Üyeleri katıldı. Bir önceki toplantıda alınan kararların gözden geçirildiği toplantı, gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanmasının ardından sona erdi. Müteşebbis Heyeti olağan toplantısının akabinde gerçekleştirilen Tarsus Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin ilk Yönetim Kurulu Toplantısı Vali Ali İhsan Su Başkanlığında gerçekleştirildi.

Sahil Valilik’te gerçekleştirilen toplantıya Tarsus Belediye Başkanı’nın yanı sıra Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı, Tarsus Ticaret Borsası Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Tarsus Gıda İhtisas OSB’nin 2018 yılı tahmini bütçesinin belirlenerek gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantı, Tarsus Sanayi ve Ticaret Odası’ndan Yusuf Güzel‘in OSB Müdürü olarak atanmasının ardından sona erdi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA