MERSİN KİTAP FUARI’NDA 160 BİN KİTAPSEVER AĞIRLANDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN KİTAP FUARI’NDA 160 BİN KİTAPSEVER AĞIRLANDI


 

CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık, Basın Yayın Birliği tarafından, Mersin Valiliği ve Mersin Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle düzenlenen CNR Mersin Kitap Fuarı, 160 binin üzerinde kitapseverin katılımı ile tamamlandı.

Mersin ve bölgesinin en değerli ve en büyük kültür etkinliği olarak düzenlenen CNR Mersin Kitap Fuarı’nda ziyaretçi izdihamı yaşandı. Pozitif Fuarcılık Şirketinden yapılan açıklamaya göre; bu yıl 3’üncüsü düzenlenen fuar, rekor bir katılımla tamamlandı. CNR Yenişehir Fuar Merkezi’nde 25 Kasım-3 Aralık tarihlerinde organize edilen fuarda, 160 binin üzerinde kitapsever ağırlandı. Dokuz gün boyunca süren fuarda, söyleşi, panel, şiir dinletileri ve çocuk etkinlikleriyle birlikte toplam 500 etkinlik gerçekleştirildi. CNR Holding ve Basın Yayın Birliği tarafından ortaklaşa düzenlenen CNR Mersin Kitap Fuarı’nda, yayınevleri 500’ün üzerinde yazar ve çizeri kitapseverlerle bir araya getirdi. 

UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU
Fuar, Alfa, Can , Erdem, Ephesus, Epsilon, Timaş, Beyaz Balina, Kırmızı Kedi, YKY, İş Bankası , İletişim , Pegasus, Profil, Semerkand, Yeditepe, İthaki, Damla yayınları, Doğan Kitap, TÜBİTAK, Türk Dil Kurumu, Türk Tarih Kurumu’nun da aralarında bulunduğu 250'nin üzerinde yayınevi ve 450 markanın katılımı ile düzenlendi. Mersin Valiliği ve Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin de desteklediği CNR Mersin Kitap Fuarı’na katılan ünlü yazarlar, yeni çıkacak olan kitaplarını okuyucuları ile ilk kez buluşturdu. Özellikle kitaplarını imzalatmak isteyen gençler ve öğrenciler, fuarda uzun kuyruklar oluşturdu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA