MASAL ŞATOSU ÇOCUKLARI BEKLİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MASAL ŞATOSU ÇOCUKLARI BEKLİYOR


 

Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB), renkli, ışıl ışıl bir çocuk oyunu sahneliyor. “Masal Şatosu” adlı oyun bugün 10:30 ve 14:00’ da çocuklarla buluşuyor.

MDOB’dan konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre oyunda; Kötü Peri’nin büyüsü, Doralion kentini ve tüm dünyayı tehdit etmektedir. Bu büyüyü ancak bir ‘Ya – Pi’ yani yakışıklı bir prens bozabilecektir. Doralion kentinin güzel prensesi, Soytarı Çatlak Çanak’ı prensi bulması için şatodan gönderir. Soytarı, Gergedan ve yolda karşılaştıkları terk edilmiş Köpüş, prensi bulmak için maceralı bir yolculuğa çıkarlar.

Cennet Türker ve Şahan Gürkan tarafından yazılan eserin yönetmenliğini Şahan Gürkan üstleniyor. Dekor tasarımı Filiz Dinç’e ait eserin müzikleri ise Çelik Kasapoğlu’na ait. 
Kostüm tasarımını Şükran Kırcı’nın üstlendiği eserde koreografi Zeynep Bengier, Tolga Ergen, ışık tasarım ise Barış Arslan tarafından hazırlanıyor.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA